F Promising Young Woman trailer: Η εκδίκηση για την Carey Mulligan είναι ένα πιάτο που τρώγεται... εβδομαδιαίως! - FilmBoy Promising Young Woman trailer: Η εκδίκηση για την Carey Mulligan είναι ένα πιάτο που τρώγεται... εβδομαδιαίως! - FilmBoy
  • Latest News

    Promising Young Woman trailer: Η εκδίκηση για την Carey Mulligan είναι ένα πιάτο που τρώγεται... εβδομαδιαίως!


    Παρότι η περίοδος που βρισκόταν στη κορυφή του stardom να έχει περάσει και πια να μη τη βλέπουμε σε δυο και τρεις ταινίες το χρόνο, όμως καμία της εμφάνιση δε περνάει απαρατήρητη, με την Carey Mulligan (Wildlife) να προσέχει πάντα που λέει ναι και το Promising Young Woman μοιάζει μια ακόμα πολύ καλή επιλογή.

    Η Cassie είναι μια γυναίκα που ήθελε να γίνει γιατρός, όμως κατά τη διάρκεια των σπουδών της μια άκρως τραυματική εμπειρία την ανάγκασε να παρατήσει το όνειρό της. 
    Πια είναι μια απλή υπάλληλος όμως δεν έχει ξεχάσει αυτά που πέρασε τότε και μια φορά την εβδομάδα βγαίνει στα μπαρ, υποδύεται την μεθυσμένη και παίρνει την εκδίκησή της! 
    Μέχρι που έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της...

    Το Promising Young Woman είναι η παρθενική ταινία της Emerald Fennell, συν-σεναριογράφος του Killing Eve
    Δίπλα στην Carey Mulligan εμφανίζονται οι Bo Burnham (The Big Sick), Alison Brie (Sleeping With Other People), Connie Britton (American Ultra), Adam Brody (Ready or Not), Jennifer Coolidge (American Reunion), Laverne Cox (Charlie's Angels), Max Greenfield (What Men Want), Christopher Mintz-Plasse (Neighbors), Sam Richardson (Office Christmas Party), Molly Shannon (Other People) και Clancy Brown (Chappaquiddick).

    Το Promising Young Woman ανήκει στο ευρύτερο κύμα #MeToo και σίγουρα θα πέσει και θύμα των φαλλοκρατικών trolls του διαδικτύου, όμως αν το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο σαδιστικά διασκεδαστικό όσο το trailer, δεν έχει να φοβάται τίποτα!

    Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο προσεχές φεστιβάλ του Sundance και με προφανείς υψηλές προσδοκίες θα βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Promising Young Woman trailer: Η εκδίκηση για την Carey Mulligan είναι ένα πιάτο που τρώγεται... εβδομαδιαίως! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top