F Review: Έρωτας Χωρίς Δεσμεύσεις - Sleeping With Other People - FilmBoy Review: Έρωτας Χωρίς Δεσμεύσεις - Sleeping With Other People - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Έρωτας Χωρίς Δεσμεύσεις - Sleeping With Other People




    Ο Jake (Jason Sudeikis, We're the Millers) και τη Lainey (Alison Brie, Community), ξεπαρθενεύονται στο λύκειο κι ύστερα από χρόνια, που ξανασυναντιούνται, ανακαλύπτουν πως τους συνδέει ο ίδιος εθισμός ...στο σεξ και στον έρωτα. 

    Μέσα απ' τη φιλία που αναπτύσσουν, θα ζήσουν τις ερωτικές περιπέτειες ο ένας του άλλου και κάτι βαθύτερο θα τους ενώσει.

    Η βασική σεναριακή ιδέα του Sleeping With Other People - που ενθουσίασε στο φεστιβάλ του Sundance όπου προβλήθηκε - θυμίζει αμυδρά το When Harry met Sally

    Οι ατελείωτοι διάλογοι (άλλοτε ανεκδιήγητοι κι άλλοτε χαριτωμένοι και ευρηματικοί) περί σχέσεων, σεξ και νευρώσεων μοιάζουν με μακρινοί απόηχοι Woody Allen καταβολών και οι αμέτρητες σινεφίλ αναφορές οργιάζουν. 

    Το πρωταγωνιστικό δίδυμο Alison Brie και Jason Sudeikis διαθέτει πραγματική χημεία και σηκώνει στις πλάτες του αυτή τη - μέτρια κατά τα άλλα - "σεξουαλική" ρομαντική κομεντί της Leslye Headland (Bachelorette).



    Αν και παρουσιάζει ορισμένες πρωτοτυπίες στο τετριμμένο πια αυτό είδος, η βαθύτερη ουσία της ιστορίας παραμένει ίδια. 

    Το χιούμορ κινείται σε πλαίσια ανατρεπτικά, σύγχρονα, socially incorrect, αλλά ξεπέφτει ενίοτε σε ανοησίες και παρατραβηγμένες σαχλαμάρες - όσο πιο cool θέλει να δείχνει τόσο παραπατάει. 

    Όμως το όλο στήσιμο, η αφήγηση, μερικές πραγματικά δυνατές στιγμές και η κινηματογράφηση του συνόλου διασκεδάζουν αρκετά από τα "κακώς κείμενα" και τελικά τον θεατή...

    Στους κινηματογράφους από 17 Σεπτεμβρίου.

    Γιώργος Κόνιαρης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Έρωτας Χωρίς Δεσμεύσεις - Sleeping With Other People Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top