F Chappaquiddick trailer: Η κατάρρευση των Κένεντι ...πριν τη δολοφονία! - FilmBoy Chappaquiddick trailer: Η κατάρρευση των Κένεντι ...πριν τη δολοφονία! - FilmBoy
  • Latest News

    Chappaquiddick trailer: Η κατάρρευση των Κένεντι ...πριν τη δολοφονία!


    Η δολοφονία του JFK και η “κατάρα” που ακολουθεί την οικογένεια, έχει σχεδόν θεοποιήσει τους Κένεντυ, όμως ένα περιστατικό το 1969 οδήγησε στη κατάρρευση του ονείρου, το περιβόητο Chappaquiddick incident.

    Στις 18 Ιουλίου 1969, ο γερουσιαστής Ted Kennedy διοργάνωσε ένα πάρτι στο νησί Chappaquiddick της Μασαχουσέτης. 
    Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Kennedy επέστρεφε οδηγώντας ένα Oldsmobile 88, έχοντας ως συνοδηγό την σύμβουλο πολιτικών καμπανιών Mary Jo Kopechne. 

    Μια στραβοτιμονιά ενώ διέσχιζε την αφύλακτη γέφυρα Dike Bridge, έριξε το αμάξι στο νερό, με τον γερουσιαστή να καταφέρνει να βγει, αφήνοντας πίσω τη νεαρή κοπέλα που πνίγηκε. 
    Η μεγάλη καθυστέρηση στην αναφορά του περιστατικού και οι προσπάθειες συγκάλυψης οδήγησαν σε μια καταδίκη-χάδι για τον γερουσιαστή, η οποία όμως του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη Προεδρία.

    Το σκοτεινό αυτό συμβάν φέρνει στο φως η ταινία Chappaquiddick, με τους πρωτοεμφανιζόμενους Taylor Allen και Andrew Logan να έχουν γράψει το σενάριο, και τον John Curran (Tracks) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Πρωταγωνιστούν οι Jason Clarke, Kate Mara, Ed Helms και Bruce Dern.

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής τον Απρίλιο, και παρότι αμφιβάλλω κατά πόσο μπορεί να τραβήξει το ελληνικό κοινό, η Tanweer έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα διανομής στη χώρα μας, χωρίς όμως να έχει ανακοινώσει ημερομηνία πρεμιέρας.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chappaquiddick trailer: Η κατάρρευση των Κένεντι ...πριν τη δολοφονία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top