F Wildlife trailer: Ο γάμος των Jake Gyllenhaal και Carey Mulligan καίγεται στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Paul Dano - FilmBoy Wildlife trailer: Ο γάμος των Jake Gyllenhaal και Carey Mulligan καίγεται στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Paul Dano - FilmBoy
  • Latest News

    Wildlife trailer: Ο γάμος των Jake Gyllenhaal και Carey Mulligan καίγεται στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Paul Dano


    Στα 35 του και έχοντας ήδη 20 χρόνια καριέρας στη πλάτη του, έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες όπως οι Richard Linklater, Paul Thomas Anderson, Ang Lee και Spike Jonze, ενώ από τα πρώτα του κιόλας βήματα δε δίστασε να κοιτάξει στα μάτια τους συμπρωταγωνιστές του, μεταξύ των οποίων Daniel Day-Lewis, Steve Carell και Robert De Niro, και να βγει νικητής. 
    Ο Paul Dano (Okja) μπορεί να μην απέκτησε ποτέ το star status που του αξίζει, όμως είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του, και φέτος θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι έχει το ίδιο ταλέντο και πίσω από τη κάμερα.

    Ο 14χρονος Joe είναι το μοναχοπαίδι των Jeanette και Jerry, μιας νοικοκυράς και ενός επαγγελματία παίκτη του γκολφ στη Μοντανα της δεκαετίας του ’60. 
    Σε κοντινή απόσταση, μία πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτα το δάσος και πλησιάζει στα σύνορα με τον Καναδά. 
    Όταν ο Jerry χάνει τη δουλειά του, αποφασίζει να εγκαταλείψει τη γυναίκα και το παιδί του για να βοηθήσει στη κατάσβεση. 
    Ο Joe ξαφνικά γίνεται ο άνδρας του σπιτιού, αλλά αδυνατεί να αντιδράσει ενώ παρακολουθεί τη μητέρα του να τα βγάλει πέρα.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Richard Ford, το οποίο διασκεύασε ο ίδιος ο Dano με τη βοήθεια της Zoe Kazan (Ruby Sparks). 
    Πρωταγωνιστούν οι Carey Mulligan (Mudbound), Jake Gyllenhaal (Stronger) και Ed Oxenbould (The Visit), με τις ερμηνείες και των τριών να δέχονται αποθεώνονται στις πρώτες προβολές της ταινίας στα φεστιβάλ των Sundance και Toronto.

    Το Wildlife αναμένεται να δούμε μέσα στο φθινόπωρο. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wildlife trailer: Ο γάμος των Jake Gyllenhaal και Carey Mulligan καίγεται στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Paul Dano Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top