F What Men Want trailer: Η Taraji P. Henson ακούει τις ανδρικές σκέψεις στο remake της αγαπημένης κωμωδίας - FilmBoy What Men Want trailer: Η Taraji P. Henson ακούει τις ανδρικές σκέψεις στο remake της αγαπημένης κωμωδίας - FilmBoy
  • Latest News

    What Men Want trailer: Η Taraji P. Henson ακούει τις ανδρικές σκέψεις στο remake της αγαπημένης κωμωδίας


    Κάτι λιγότερο από δυο δεκαετίες μετά τη πρεμιέρα της -σχεδόν- κλασσικής κωμωδίας της Nancy Meyers, What Women Want, η Paramount θεώρησε ότι είναι καλή ιδέα να μας παρουσιάσει το remake της.

    Το What Men Want κρατάει το κεντρικό premise και αλλάζει το περιτύλιγμα, με την Ali Davis να είναι μια μάνατζερ αθλητών που βρίσκεται συνεχώς παραγκωνισμένη από τους άνδρες συναδέλφους της. 

    Φτάνει στο σημείο να σκέφτεται να αλλάξει καριέρα μέχρι που μετά από ένα ατύχημα, αποκτάει την ικανότητα να ακούει τις σκέψεις των ανδρών. Αξιοποιώντας την, επιτέλους πετυχαίνει τους επαγγελματικούς της στόχους, όμως βάζει τις προσωπικές της σχέσεις σε κίνδυνο.

    Το νέο σενάριο έχει γράψει... ένα τσούρμο κόσμος, ο ένας πιο ανάξιος αναφοράς από τον άλλον, στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Adam Shankman (Rock of Ages), ενώ το πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει η ταλαντούχα Taraji P. Henson (Hidden Figures), που την ψιλολυπόμαστε να τη βλέπουμε σε τέτοιες ταινίες.

    Το trailer του What Men Want είναι αναμενόμενα μέτριο, με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες το Φεβρουάριο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: What Men Want trailer: Η Taraji P. Henson ακούει τις ανδρικές σκέψεις στο remake της αγαπημένης κωμωδίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top