F Other People trailer: Καρκίνος και κωμωδία, μια δύσκολη υπόθεση - FilmBoy Other People trailer: Καρκίνος και κωμωδία, μια δύσκολη υπόθεση - FilmBoy
  • Latest News

    Other People trailer: Καρκίνος και κωμωδία, μια δύσκολη υπόθεση


    Δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις ένα θέμα όπως ο καρκίνος με την κωμωδία, μιας και θέλει εξαιρετικά ιδιαίτερη διαχείριση ώστε να ικανοποιήσεις και τα δύο χαρακτηριστικά της ταινίας, το δράμα και τη κωμωδία, αλλά ταυτόχρονα και να μη προσβάλεις κανέναν πάνω σε αυτό το ευαίσθητο θέμα. 

    Πρόσφατα παραδείγματα τέτοιας επιτυχημένης απόπειρας ήταν τα 50/50 και Me and Earl and the Dying Girl (μιλήσαμε γι'αυτό στο Podcast: Episode 13 πέρυσι). 
    Μπορεί το Other People να τα καταφέρει το ίδιο καλά;

    Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Chris Kelly, έμπειρο σεναριογράφο του Saturday Night Live αλλά πρωτοεμφανιζόμενο ως σκηνοθέτη. 

    Σύμφωνα με το στόρι, ο David, ένας κωμικός συγγραφέας, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια, στο πατρικό του για να βοηθήσει και να σταθεί στο πλάι της άρρωστης μητέρας, αλλά και να τα βάλει με τον συντηρητικό πατέρα και των πολύ νεότερων αδερφών του, που τον κάνουν να νοιώθει σαν ξένος.

    Πρωταγωνιστούν οι Jesse Plemons (Bridge of Spies), Molly Shannon (Scary Movie 5), Bradley Whitford (The Cabin in the Woods) και June Squibb (Nebraska).
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Other People trailer: Καρκίνος και κωμωδία, μια δύσκολη υπόθεση Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top