F Robin Hood trailer: Ο Taron Egerton είναι ένας μετα-μεσαιωνικός Ρομπέν των Δασών! - FilmBoy Robin Hood trailer: Ο Taron Egerton είναι ένας μετα-μεσαιωνικός Ρομπέν των Δασών! - FilmBoy
  • Latest News

    Robin Hood trailer: Ο Taron Egerton είναι ένας μετα-μεσαιωνικός Ρομπέν των Δασών!


    Γενικά η ιστορία του Ρομπέν των Δασών δε με συγκινεί, και πέραν του παρωδιακού Men in Tights, οι υπόλοιπες κινηματογραφικές διασκευές με άφησαν αδιάφορο, με εξαίρεση ίσως τη πιο πρόσφατη του Ridley Scott.

    Με τον θρύλο του ήρωα να είναι ελεύθερος προς “εκμετάλλευση”, τα τελευταία χρόνια έκανε την επανεμφάνισή του, με τρεις εταιρίες να ετοιμάζουν σχεδόν ταυτόχρονα διάφορες παραγωγές γύρω απ’ αυτόν.
    Το συγκεκριμένο project μάλιστα ήταν το τελευταίο που ανακοινώθηκε χρονικά πριν περίπου τρία χρόνια, με τη μοίρα των αντίστοιχων από τις Disney και Sony να παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστα.

    Το Robin Hood της Appian Way (εταιρία παραγωγής του Leonardo DiCaprio παρεμπιπτόντως) είναι μια σχετικά straight “διασκευή”, μιας και το σενάριο των πρωτοεμφανιζόμενων Ben Chandler και David James Kelly κρατάει τα βασικά plot points ίδια.
    Η μεγάλη διαφορά όμως, όπως μας αποκαλύπτει το trailer, εντοπίζεται στον οπτικό τομέα, αφού μπορεί να βρισκόμαστε και πάλι στη μεσαιωνική Αγγλία, όμως η ταινία βγάζει ένα meta-medieval ύφος λες και βγήκε από video-game, θυμίζοντάς μας κάτι από Assassin’s Creed.

    Πρωταγωνιστούν οι Taron Egerton (Kingsman: The Golden Circle), Jamie Foxx (Baby Driver), Ben Mendelsohn (Ready Player One), Eve Hewson (Bridge of Spies), Tim Minchin (Californication) και Jamie Dornan (Anthropoid) με τον Otto Bathurst του Peaky Blinders να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

    Ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο του πρόσφατου King Arthur που αποπειράθηκε κάτι αντίστοιχο.
    Το Robin Hood θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Robin Hood trailer: Ο Taron Egerton είναι ένας μετα-μεσαιωνικός Ρομπέν των Δασών! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top