F Amy Adams και Gary Oldman σε χιτσκοκικό θρίλερ από το σκηνοθέτη του Darkest Hour! - FilmBoy Amy Adams και Gary Oldman σε χιτσκοκικό θρίλερ από το σκηνοθέτη του Darkest Hour! - FilmBoy
  • Latest News

    Amy Adams και Gary Oldman σε χιτσκοκικό θρίλερ από το σκηνοθέτη του Darkest Hour!


    Δύο από τους πλέον ταλαντούχους αλλά και αγαπημένους ηθοποιούς θα δούμε να συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία μυστηρίου The Woman in the Window.

    Σύμφωνα με το ομότιτλο μυθιστόρημα του A.J. Finn, η Anna είναι μια αγοραφοβική γυναίκα που έχει να βγει δέκα ολόκληρους μήνες από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. 
    Αυτό το διάστημα περνάει το χρόνο της παρακολουθώντας τους γείτονες. 

    Η οικογένεια των Russell μετακομίζει σε ένα απέναντι διαμέρισμα. 
    Μοιάζουν με τη τέλεια οικογένεια, με την οικογένεια που θα ήθελε να έχει η Anna. 
    Όμως ένα βράδυ, μια κραυγή σπάει τη σιωπή και η Anna βλέπει κάτι που δεν έπρεπε να δει. 
    Τώρα πρέπει να δράσει για να αποκαλύψει την αλήθεια. 
    Θα μπορέσει όμως;

    Προφανώς επηρεασμένο από το Rear Window, το βιβλίο έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, ενώ αποτελεί το μεγαλύτερο best-seller ενήλικου βιβλίου για το 2018!

    Τη σεναριακή διασκευή ανέλαβε να γράψει ο Tracy Letts (August: Osage County), ενώ τη ταινία θα σκηνοθετήσει ο Joe Wright (Darkest Hour).
    Το δίδυμο στο οποίο αναφέρθηκα δεν είναι άλλοι από την Amy Adams και τον Gary Oldman, με τον Wyatt Russell (Ingrid Goes West) να συμπρωταγωνιστεί.
    Αναμένουμε με ανυπομονησία…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Amy Adams και Gary Oldman σε χιτσκοκικό θρίλερ από το σκηνοθέτη του Darkest Hour! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top