F Assassins Creed trailer: Ο κουκουλοφόρος Michael Fassbender στο υπερ-επιτυχημένο video game - FilmBoy Assassins Creed trailer: Ο κουκουλοφόρος Michael Fassbender στο υπερ-επιτυχημένο video game - FilmBoy
  • Latest News

    Assassins Creed trailer: Ο κουκουλοφόρος Michael Fassbender στο υπερ-επιτυχημένο video game


    Το πρώτο επίσημο trailer του Assassin’s Creed βγήκε στη κυκλοφορία στις 12 Μαίου, επάνω στην πρεμιέρα του φετινού Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ, έτσι το χάσαμε.

    Ευτυχώς, οι γιαπωνέζοι μας δίνουν την ευκαιρία να διορθώσουμε τη παράλειψη, με την κυκλοφορία του δικού τους trailer (στα αγγλικά με ιαπωνικούς υπότιτλους) για την προσαρμογή του video game με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender ως Aguilar και σε σκηνοθεσία Justin Kürzel. 

    Το Assassin’s Creed που δημιουργήθηκε από τους Patrice Desilets και Jade Raymond το 2007, είναι μια βραβευμένη σειρά παιχνιδιών action adventure, μέχρι το 2012 έχει πέντε εκδόσεις κι εστιάζει σε έναν πρωταγωνιστή / δολοφόνο, που φοράει συνήθως στολή με κουκούλα.

    Το πλήρες cast περιλαμβάνει και τους Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Callum Turner, καθώς και την Ariane Labed ως Maria.

    To Assassin’s Creed βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου. 
    Παρακάτω θα δείτε το ολοκαίνουργιο trailer Ιαπωνικής διανομής, καθώς και το πρώτο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε το Μάιο.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Assassins Creed trailer: Ο κουκουλοφόρος Michael Fassbender στο υπερ-επιτυχημένο video game Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top