F Bohemian Rhapsody trailer: Αφού πέρασε από 40 κύματα, η βιογραφική ταινία των Queen είναι εδώ! - FilmBoy Bohemian Rhapsody trailer: Αφού πέρασε από 40 κύματα, η βιογραφική ταινία των Queen είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Bohemian Rhapsody trailer: Αφού πέρασε από 40 κύματα, η βιογραφική ταινία των Queen είναι εδώ!


    Πιτσιρικάς ήμουν ακόμα όταν κυκλοφορούσαν φήμες για τη κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας των Queen και ειδικότερα του Freddie Mercury.
    Η παραγωγή τελικά έβαλε μπρος το 2010 με μπροστάρη τον Sacha Baron Cohen μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όμως οι διαφωνίες του διάσημου καλλιτέχνη με τα εν ζωή μέλη του συγκροτήματος για το περιεχόμενο τον έκανε να αποχωρήσει.

    Διάφοροι πήγαν και ήρθαν στο πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως έπρεπε να φτάσει το 2015, όταν προσελήφθη ο Anthony McCarten (Darkest Hour) για να γράψει ένα νέο σενάριο, ώστε η παραγωγή να μπει σε μια (σωστή;) σειρά, με τον Rami Malek να συμφωνεί να υποδυθεί τον Mercury και τον Bryan Singer (X-Men: Apocalypse) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

    Τα γυρίσματα ξεκίνησαν όμως τα προβλήματα συνεχίστηκαν, με τον Singer να κατηγορείται για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και αδικαιολόγητες απουσίες. 
    Ο σκηνοθέτης μίλησε για οικογενειακά προβλήματα υγείας που τον ανάγκασαν να φύγει εσπευσμένα, οι παραγωγοί έλεγαν για μια συνολική αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Malek, και τελικά να απολύεται

    Με τα δύο τρίτα της ταινίας ολοκληρωμένα, ο Dexter Fletcher (Eddie the Eagle) πήρε τα ηνία και την οδήγησε στην ολοκλήρωση.
    Το φιλμ επικεντρώνει, όπως ήταν αναμενόμενο στη ζωή του Freddy Mercury και στη πορεία της μπάντας μέχρι τη θρυλική συναυλία Live Aid το 1985 στο Wembley. 

    Δίπλα στον Malek θα δούμε τους Gwilym Lee (The Tourist), Ben Hardy (Only the Brave) και Joseph Mazzello (The Social Network) στους ρόλους των Brian May, Roger Taylor και John Deacon αντίστοιχα, ενώ στη ταινία συμμετέχουν και οι Lucy Boynton (Murder on the Orient Express), Aidan Gillen (Maze Runner: The Death Cure), Tom Hollander (Tulip Fever) και ο Mike Myers!

    Το Bohemian Rhapsody θα δούμε το Νοέμβριο και το trailer, χωρίς να είμαι φανατικός οπαδός του γκρουπ ώστε να μπορώ να κρίνω την πιστότητα της αναπαράστασης, μοιάζει ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bohemian Rhapsody trailer: Αφού πέρασε από 40 κύματα, η βιογραφική ταινία των Queen είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top