F Πράσινο φως για τη κινηματογραφική επιστροφή στο Downton Abbey! - FilmBoy Πράσινο φως για τη κινηματογραφική επιστροφή στο Downton Abbey! - FilmBoy
  • Latest News

    Πράσινο φως για τη κινηματογραφική επιστροφή στο Downton Abbey!


    Όσοι δεν την έχουν δει, απορούν γιατί τόσος ντόρος για μια κοινωνική σειρά εποχής, ενώ όσοι την έχουν δει εθίστηκαν τόσο γρήγορα που δεν μπορούν καν να εξηγήσουν το γιατί.
    Σε κάθε περίπτωση, το Downton Abbey είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σειρές που στιγμάτισαν τη δεκαετία που πλησιάζει στο φινάλε της, και όπως όλα δείχνουν, πριν αυτή φύγει, θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε τους Crawley και τη συνέχεια της ιστορίας τους, και μάλιστα στη μεγάλη οθόνη.

    Τρία περίπου χρόνια μετά το φινάλε της σειράς, ο Julian Fellowes κατάφερε και πήρε το πράσινο φως για τη κινηματογραφική συνέχεια της ιστορίας, με τον ίδιο να έχει γράψει το σενάριο και τον Brian Percival, που είχε σκηνοθετήσει τον πιλότο της σειράς, να επιστρέφει πίσω από τη κάμερα.

    Όσο για το cast, οι Hugh Bonneville, Michelle Dockery και Maggie Smith έχουν ήδη επιβεβαιώσει την επιστροφή τους, και αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, πιθανότατα θα δούμε και όλους τους υπόλοιπους. 
    Αυτή που σίγουρα δεν θα δούμε είναι την Lily James, που είχε εκτεταμένο ρόλο στις τελευταίες σεζόν αλλά φαίνεται ότι δεν θα επιστρέψει.

    Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στα τέλη του καλοκαιριού, και λογικά μέσα στο 2019 θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στους κινηματογράφους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πράσινο φως για τη κινηματογραφική επιστροφή στο Downton Abbey! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top