F Το Zombieland 2 ξεκινάει γυρίσματα με όλο το παλιό του cast! - FilmBoy Το Zombieland 2 ξεκινάει γυρίσματα με όλο το παλιό του cast! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Zombieland 2 ξεκινάει γυρίσματα με όλο το παλιό του cast!


    Δε ξέρω αν μπορούμε να τη συμπεριλάβουμε στις καλύτερες, αλλά σίγουρα βρίσκεται μεταξύ των πιο διασκεδαστικών zombie movies όλων των εποχών.

    Παρά τη μεγάλη κριτική αλλά και εμπορική επιτυχία του, το Zombieland δεν μπήκε άμεσα σε διαδικασία παραγωγής ενός sequel, όπως θα συνέβαινε σε αντίστοιχες περιπτώσεις, με το σεναριογραφικό δίδυμο να δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε ένα tv spin-off το οποίο δε κατάφερε να βγει στον αέρα, ενώ στη συνέχεια καταπιάστηκαν με τον Deadpool και το project έμοιαζε να ξεχνιέται.

    Όμως πραγματικά δε ξεχάστηκε ποτέ, και παρά τη μεγάλη καθυστέρηση, το σενάριο των Paul Wernick και Rhett Reese ήταν έτοιμο το Μάρτιο του 2017. 
    Η εταιρία παραγωγής Pariah έδωσε το πράσινο φως, ο σκηνοθέτης Ruben Fleischer είχε συμφωνήσει εξ αρχής να επιστρέψει, και έμενε να δούμε αν θα καταφέρουν να φέρουν πίσω και τη πρωταγωνιστική τετράδα.

    Οι ηθοποιοί μέσα σε αυτά τα χρόνια είχαν δηλώσει τη διστακτικότητά τους να επιστρέψουν, όμως φαίνεται ότι το σενάριο τους έπεισε, με τους Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone και Abigail Breslin να είναι έτοιμοι να ξαναβάψουν τα χέρια του με αίμα!

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα ταινία θα στείλει τους ήρωες στην Ουάσιγκτον και στο Λευκό Οίκο όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα εξελιγμένο είδος ζόμπι. 
    Μυρίζομαι Trump-zombie…
    Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο με το Zombieland 2 να βγαίνει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019, ακριβώς 10 χρόνια μετά το πρώτο φιλμ.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Zombieland 2 ξεκινάει γυρίσματα με όλο το παλιό του cast! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top