F Απολύθηκε ο Bryan Singer από το Bohemian Rhapsody! (UPDATE) - FilmBoy Απολύθηκε ο Bryan Singer από το Bohemian Rhapsody! (UPDATE) - FilmBoy
  • Latest News

    Απολύθηκε ο Bryan Singer από το Bohemian Rhapsody! (UPDATE)


    UPDATE #2Οι βιαστικοί που έτρεξαν να αναφέρουν ότι το Bohemian Rhapsody κατεβάζει ρολά, μάλλον θα πρέπει να ανακαλέσουν, με τη Fox να μη χάνει στιγμή και μόλις ένα 24ωρο μετά την απόλυση του Bryan Singer, να ανακοινώνει ότι ο αντικαταστάτης του ήδη βρέθηκε στο πρόσωπο του Dexter Fletcher, έμπειρου ηθοποιού που τη τελευταία δεκαετία έχει κάνει μια εντυπωσιακή στροφή στη καριέρα του περνώντας και πίσω από τη κάμερα με τα Wild Bill, Sunshine on Leith και Eddie the Eagle.

    Τα γυρίσματα αναμένεται να ξαναξεκινήσουν άμεσα, και μένει να δούμε κατά πόσο θα επέμβει στο ήδη υπάρχων υλικό, μιας και το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας είχε ήδη γυριστεί.


    Η απομάκρυνση ενός σκηνοθέτη από μια ταινία δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, όμως αυτό συνήθως γίνεται για δημιουργικούς λόγους.
    Αυτή η περίπτωση όμως είναι διαφορετική, με τον Bryan Singer να απολύεται κακήν κακώς από το Bohemian Rhapsody, τη βιογραφική ταινία για τη ζωή του Freddy Mercury που ετοιμάζει η Fox.

    Ως αιτία παρουσιάζεται η κάκιστη συμπεριφορά και οι βεντετισμοί του σκηνοθέτη, που οδήγησε σε απανωτές αναβολές σε γυρίσματα και συνεχείς καυγάδες όχι μόνο με τους παραγωγούς αλλά και με το cast.

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Singer είχε το κακό συνήθειο να αργεί για ολόκληρες ώρες ή να μην εμφανίζεται καθόλου στο γύρισμα για ημέρες, αναγκάζοντας τον διευθυντή φωτογραφίας Thomas Newton Sigel να παίρνει τα ηνία. 
    Οι σχέσεις του με τους ηθοποιούς ήταν εξίσου προβληματικές με τον Rami Malek να τον κατηγορεί δημοσίως για αντιεπαγγελματισμό και αναξιοπιστία, ενώ ακόμα χειρότερη ήταν η κατάσταση με τον Tom Hollander, ο οποίος είχε παραιτηθεί από τη ταινία λόγω της συμπεριφοράς του Singer, αλλά τελικά πείστηκε να επιστρέψει.

    Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Singer εμπλέκεται σε αντίστοιχες κατηγορίες, αφού το ίδιο είχε γίνει και στα X-Men: Apocalypse και Superman Returns, όμως τώρα φαίνεται ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
    Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει ακόμα από τη πλευρά του σκηνοθέτη, με εκείνον μα δίνει αόριστες δικαιολογίες για προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα υγείας που δε πείθουν.

    Μπορεί η φήμη του μετά απ’ αυτό να υποστεί σοβαρή ζημιά, όμως όχι και το πορτοφόλι του, αφού θα πληρωθεί το σύνολο του εγγυημένου συμβολαίου του.
    Όσο για το μέλλον της ταινίας, αυτό προς το παρόν είναι στον αέρα. 

    Αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις από τις πρώτες φωτογραφίες του Malek ως Mercury ήταν μάλλον αρνητικές, και μένει να δούμε αν τα γυρίσματα απλά συνεχιστούν με αντικαταστάτη ή αν η ταινία επιστρέψει στο σχεδιασμό.

    *** UPDATE: Η απάντηση του Bryan Singer δεν άργησε, η οποία ήρθε με ένα δελτίο τύπου που αναφέρει ότι, τρεις εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ζήτησε άδεια από τη Fox για να μεταβεί στις ΗΠΑ για ένα ζήτημα υγείας ενός εκ των γονιών του, το οποίο επέδρασε αρνητικά και στη δική του υγεία. 
    Το στούντιο του την αρνήθηκε και τον απέλυσε. 
    Οι φήμες για προστριβές με τον Malek είναι ψευδείς, αφού παρά τις όποιες δημιουργικές διαφωνίες, οι δυο τους συνεργαζόταν αρμονικά.

    Αν μπορούμε να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις, αυτή η άδεια που δε δόθηκε ήταν μονάχα η αφορμή για την απόλυση του σκηνοθέτη. 
    Τώρα το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, ας τα βρουν μεταξύ τους, όμως συνήθως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Απολύθηκε ο Bryan Singer από το Bohemian Rhapsody! (UPDATE) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top