F The Little Stranger trailer: Γοτθικό θρίλερ μυστηρίου από τον σκηνοθέτη του Room - FilmBoy The Little Stranger trailer: Γοτθικό θρίλερ μυστηρίου από τον σκηνοθέτη του Room - FilmBoy
  • Latest News

    The Little Stranger trailer: Γοτθικό θρίλερ μυστηρίου από τον σκηνοθέτη του Room


    Παρότι η Βρετανική δημόσια τηλεόραση είχε μεταφέρει στη μικρή οθόνη αρκετά από τα έργα της Ουαλής συγγραφέως Sarah Waters, η επιτυχημένη κινηματογραφική διασκευή του Fingersmith από τον Chan-wook Park που είχε ως αποτέλεσμα το πολυβραβευμένο The Handmaiden, την έκανε (ακόμα πιο) δημοφιλή, με ένα άλλο της έργο, το The Little Stranger να είναι έτοιμο να κάνει και αυτό το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

    Η ιστορία έχει ως κεντρικό χαρακτήρα τον Faraday, γιο μιας υπηρέτριας που κάνει μια ήρεμη ζωή ως αγροτικός γιατρός. 
    Μία ημέρα το ζεστού καλοκαιριού του 1947, τον καλούν στην έπαυλη Hundreds Hall, εκεί όπου κάποτε εργαζόταν η μητέρα του, για να δει την ηλικιωμένη πια κυρία Ayres. 

    Η έπαυλη ανήκει στην οικογένειά της εδώ και αιώνες και έζησε ημέρες δόξας και πολυτέλειας, όμως πια παραπαίει. 
    Εκεί ο Faraday ξανασυναντάει τα δύο παιδιά της Ayres, περίπου στη δική του ηλικία, τα οποία του μαρτυρούν ότι στοιχειώνονται από κάτι πολύ πιο τρομακτικό από τον τρόπο ζωής του, με τη τρομακτική ιστορία της οικογένειας να μην αργεί να πλεχτεί με τη δική του.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε η Lucinda Coxon (The Danish Girl) με τον Lenny Abrahamson να επιστρέφει στη καρέκλα του σκηνοθέτη, τρία χρόνια μετά το οσκαρικό Room.
    Πρωταγωνιστούν οι Domhnall Gleeson (The Last Jedi), Ruth Wilson (Dark River), Charlotte Rampling (Red Sparrow) και Will Poulter (Maze Runner).

    Ένα πολύ ενδιαφέρον γοτθικό θρίλερ μυστηρίου, το The Little Stranger έρχεται στις αίθουσες στα τέλη του καλοκαιριού. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Little Stranger trailer: Γοτθικό θρίλερ μυστηρίου από τον σκηνοθέτη του Room Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top