F Dark River trailer: Ο Sean Bean σε οικογενειακά δράματα στη φάρμα του μπαμπά - FilmBoy Dark River trailer: Ο Sean Bean σε οικογενειακά δράματα στη φάρμα του μπαμπά - FilmBoy
  • Latest News

    Dark River trailer: Ο Sean Bean σε οικογενειακά δράματα στη φάρμα του μπαμπά


    Τέσσερα χρόνια μετά το πολυβραβευμένο The Selfish Giant, η Clio Barnard επιστρέφει με το Dark River.
    Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Alice επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια στο πατρικό της, μια φάρμα στο Yorkshire για να διεκδικήσει αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει δικαιωματικά. 

    Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο αδερφό της Joe, έναν άνδρα που πια δε γνωρίζει, έναν άνδρα που ενώ εκείνη απουσίαζε, φρόντιζε όχι μόνο τη φάρμα αλλά και τον άρρωστο πατέρα τους. 
    Η άφιξή της τον εξοργίζει και τώρα είναι στο χέρι της Alice να προσπαθήσει να κολλήσει τα σπασμένα κομμάτια της οικογένειας πριν είναι πολύ αργά.

    Μπορεί να άφησε πίσω της το αστικό περιβάλλον του Bradford για τα λιβάδια του βόρειου Yorkshire, όμως η Clio Barnard δείχνει να παραμένει σταθερή όσον αφορά το σκληρό συναισθηματικά βαρύ ύφος των ταινιών της, έχοντας αυτή τη φορά να το υποστηρίζουν οι Ruth Wilson (Saving Mr. Banks), Mark Stanley (Our Kind of Traitor) και Sean Bean.

    Το Dark River θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 23 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dark River trailer: Ο Sean Bean σε οικογενειακά δράματα στη φάρμα του μπαμπά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top