F Maze Runner: The Death Cure trailer: Το τέλος της τριλογίας άργησε αλλά είναι εδώ! - FilmBoy Maze Runner: The Death Cure trailer: Το τέλος της τριλογίας άργησε αλλά είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    Maze Runner: The Death Cure trailer: Το τέλος της τριλογίας άργησε αλλά είναι εδώ!


    Οι fans (;) του Maze Runner περίμεναν υπομονετικά να δουν το τελικό κεφάλαιο της τριλογίας, μετά την τραυματισμό του Dylan O'Brien κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης σκηνής που πήγε στραβά στα γυρίσματα το 2016.
    Αρχικά η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του χρόνου, αλλά τελικά μετατέθηκε για τις αρχές του 2018.

    Στο τέλος του Maze Runner: Scorch Trials, ο Thomas (Dylan O'Brien) προετοιμαζόταν να ηγηθεί της μάχης κατά της οργάνωσης WCKD, να σώσει τον Minho, να σκοτώσει την Dr. Ava Paige (Patricia Clarkson) και να φέρει την επαναστατική ομάδα The Right Arm και τους υπόλοιπους Gladers μαζί του. 

    Το πρώτο trailer του Maze Runner: The Death Cure μας δείχνει ότι ο Thomas δεν αστειεύεται.
    Είναι ένα γρήγορο teaser με πολλές δυνατές στιγμές, αν και έχουμε να δούμε ακόμη αρκετό promo υλικό ως την κυκλοφορία της ταινίας, στις 9 Φεβρουαρίου 2018.

    Το Maze Runner: The Death Cure είναι σκηνοθετημένο από τον Wes Ball και στο cast συμμετέχουν ακόμη οι Kaya Scodelario, Ki Hong, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Barry Pepper, ενώ φαίνεται ότι επιστρέφει και ο Will Poulter για το τελικό κεφάλαιο της τριλογίας.

    Για ρίξτε μια ματιά.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Maze Runner: The Death Cure trailer: Το τέλος της τριλογίας άργησε αλλά είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top