F Rampage trailer: Dwayne Johnson και γιγαντιαία τέρατα στο videogame ...όχι, ταινία είναι! - FilmBoy Rampage trailer: Dwayne Johnson και γιγαντιαία τέρατα στο videogame ...όχι, ταινία είναι! - FilmBoy
  • Latest News

    Rampage trailer: Dwayne Johnson και γιγαντιαία τέρατα στο videogame ...όχι, ταινία είναι!


    Παρότι είναι ένας ηθοποιός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε πρόκειται ποτέ να αναγνωρισθεί για το άπλετο ερμηνευτικό ταλέντο του, τα τελευταία χρόνια ομολογουμένως έχει καταξιωθεί ως superstar και θα περιμέναμε να προσέχει λίγο περισσότερο τις επιλογές του. 
    Αντιθέτως, αμέσως μετά το πολύ κακό Baywatch, τον Dwayne Johnson θα δούμε να τα βάζει με πελώριους γορίλες στο βιντεογκειμίστικο Rampage.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Davis Okoye, ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον George, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. 
    Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. 

    Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. 
    Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Okoye συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

    Η ταινία είναι βασισμένη στην ομότιτλη σειρά βιντεοπαιχνιδιών που σάρωνε στα ουφάδικα στα τέλη της δεκαετίας του ’80, και συνέχισε να επιβιώνει στις κονσόλες μέχρι και τα μέσα των 00's. 
    Τώρα για ποιο λόγο επέλεξαν να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη ένα παιχνίδι, οι οπαδοί του οποίου έχουν πια ξεπεράσει τα 40 και είναι μάλλον χλωμό να δώσουν σημασία σε μια ταινία με τον The Rock, ιδέα δεν έχω…

    Εν πάση περιπτώσει, το σενάριο έχουν γράψει οι Ryan Engle (Non-Stop), Carlton Cuse (San Andreas), Ryan Condal (Hercules) και Adam Sztykiel (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), με τον Brad Peyton (San Andreas) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Δίπλα στον Dwayne Johnson, εμφανίζονται οι Naomie Harris (Moonlight), Malin Akerman (The Ticket), Joe Manganiello (Magic Mike XXL), Jake Lacy (Their Finest), και Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead).
    Το Rampage θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Απριλίου 2018. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rampage trailer: Dwayne Johnson και γιγαντιαία τέρατα στο videogame ...όχι, ταινία είναι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top