F Review: Baywatch - FilmBoy Review: Baywatch - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Baywatch



    Το reboot του δημοφιλέστατου σήριαλ των 90's με τον Dwayne - The Rock- Johnson (The Fate of the Furious) στο ρόλο του Mitch Buchannon είναι μια απολαυστική καλογυρισμένη κωμωδία δράσης.

    Η βασική ιστορία είναι ίδια με εκείνην του σήριαλ. 
    Όμορφοι και γυμνασμένοι ναυαγοσώστες [Zac Efron (Dirty Grandpa), Alexandra Daddario (San Andreas), Kelly Rohrbach (Café Society), Ilfenesh Hadera (Old Boy) και Jon Bass (All Nighter)] σώζουν αβοήθητους κολυμβητές, εξιχνιάζουν εγκλήματα που έχουν ως βάση τους την παραλία και τρέχουν σε slow motion φορώντας μαγιό.

    Σε αντίθεση με τη σειρά όμως, η ταινία δεν παίρνει ούτε για ...νανοσεκόντ τον εαυτό της στα σοβαρά. 
    Αυτό φαίνεται από τα πρώτα λεπτά όταν τα ολοφάνερα camp γραφικά πλαισιώνουν τον τίτλο της ταινίας, πίσω από τον χαρισματικότατο Dwayne Johnson ενώ σώζει έναν κολυμβητή.  

    Η περισσότερη ταινία παρακολουθεί την κόντρα του με τον Zac Efron για το ποιος θα έχει τον τίτλο του πιο Alpha Male της παραλίας και τις πρωταγωνίστριες με αποκαλυπτικά μαγιό (δυστυχώς το iconic κόκκινο ολόσωμο μαγιό της σειράς έχει αντικατασταθεί όμως). 


    Η ταινία του Seth Gordon (Horrible Bosses) έχει καλογυρισμένες σκηνές δράσης και καταδίωξης, μία κακιά (Priyanka Chopraβγαλμένη, όπως και η ίδια παραδέχεται, από ταινία James Bond και πολλά R-rated αστεία. 
    Το σενάριο είναι των Damian Shannon και Mark Swift που έχουμε συνηθίσει σε horror ταινίες (Freddy vs. Jason).

    Εκτιμήσαμε το καλοδιαλεγμένο σαουντρακ και κομμάτια από Lionel Ricci, A$AP Rocky, My Chemical Brothers και πολλούς άλλους, την προσπάθεια να γίνει διαπολιτισμικό το καστ (και τα αστεία του Dwayne Johnson για το θέμα) και το ότι υπήρχε στο team και ναυαγοσώστης με παραπάνω κιλά. 
    Θα μας άρεσε αν με τον ίδιο τρόπο να βλέπαμε και γυναίκες με διαφορετικούς σωματότυπους εκτός από εκείνον της Barbie στην ταινία.

    Τελικά, το Baywatch reboot κάνει το καλύτερο που μπορεί με το υλικό που έχει και παραδίδει στο κοινό μια  ταινία, που αναμφίβολα διασκεδάζει  χωρίς να βάζει σε σκέψεις.  
    Είναι ιδανικό για να το δείς σε multiplex με ποπκορν και κοκακόλα.

    Στους κινηματογράφους από 1η Ιουνιού.

    Μαρίνα Μέλη.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Baywatch Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top