F GLOW trailer: Το Netflix μας βάζει στο λαμπερό και θεότρελο κόσμο της γυναικείας πάλης! - FilmBoy GLOW trailer: Το Netflix μας βάζει στο λαμπερό και θεότρελο κόσμο της γυναικείας πάλης! - FilmBoy
  • Latest News

    GLOW trailer: Το Netflix μας βάζει στο λαμπερό και θεότρελο κόσμο της γυναικείας πάλης!


    Κανείς δε μπορεί να αρνηθεί ότι η εισβολή του Netflix στο ρινγκ των τηλεοπτικών παραγωγών προκάλεσε ένα μικρό σεισμό, ένα σεισμό από τον οποίον ταρακουνήθηκαν και τα μέχρι προσφάτως κραταιά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και οι τηλεθεατές. 

    Ένας από τους βασικούς λόγους που ειδικά εμείς θα πρέπει να ανάψουμε λαμπάδα στη πλατφόρμα είναι η προθυμία της να ρισκάρει, ρίχνοντας συνεχώς χρήματα σε πρωτότυπες παραγωγές που δύσκολα θα βλέπαμε αλλού. 
    Μία απ’ αυτές μοιάζει να είναι και το GLOW.

    Βρισκόμαστε στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’80. 
    Η Ruth είναι μια νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός που δε μπορεί να βρει έναν αξιόλογο ρόλο. 
    Μέχρι που έρχεται μια οντισιόν που ζητάει “ιδιαίτερες” ηθοποιούς. 

    Όταν πάει για να δει περί τίνος πρόκειται, ανακαλύπτει ότι το GLOW είναι το αρκτικόλεξο του Gorgeous Ladies of Wrestling, μιας καμπάνιας προώθησης της γυναικείας πάλης, στην οποία ηθοποιοί, μοντέλα, χορεύτριες, μέχρι και κασκαντέρ υποδύονται τις παλαίστριες!

    Όσο περίεργη κι αν ακούγεται, η ιστορία του GLOW είναι αληθινότατη, με τη σειρά της Liz Flahive (Nurse Jackie) να την ακολουθεί με έναν πιο…light τρόπο και όχι ντοκιμενταρίστικα.

    Πρωταγωνιστεί η Alison Brie (Sleeping with Other People) έχοντας δίπλα της ένα πλούσιο κυρίως γυναικείο cast.
    Τα πρώτα 10 επεισόδια του GLOW θα έρθουν στο Netflix στις 23 Ιουνίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GLOW trailer: Το Netflix μας βάζει στο λαμπερό και θεότρελο κόσμο της γυναικείας πάλης! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top