F Ο Joss Whedon άλλαξε στρατόπεδο και αναλαμβάνει τη ταινία της Batgirl! - FilmBoy Ο Joss Whedon άλλαξε στρατόπεδο και αναλαμβάνει τη ταινία της Batgirl! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Joss Whedon άλλαξε στρατόπεδο και αναλαμβάνει τη ταινία της Batgirl!


    Νομίζω ότι δε χρειάζεται να αναφερθώ ακόμα μία φορά στο πόσο σαθρά είναι τα θεμέλια του DC Extended Universe και στην άμεση ανάγκη εύρεσης των κατάλληλων στηριγμάτων ώστε το όλο οικοδόμημα να μη καταρρεύσει πριν καν φτάσει στο δεύτερό του όροφο.

    Τους τελευταίους μήνες, η Warner Bros μαζί με τη DC προχώρησαν σε ανακατατάξεις στην ομάδα που διαχειρίζεται το DCEU, όμως αυτές έμοιαζαν περισσότερο με ανασχηματισμό ελληνικής κυβέρνησης, που απλά τα ίδια πιόνια άλλαζαν θέσεις.

    Αν κρίνουμε από τα μέτρια trailers των επερχόμενων Wonder Woman (εδώ) και Justice League (εδώ) και τη πελαγοδρόμηση του The Batman, δεν θα πρέπει να αναμένουμε κάποια άμεση βελτίωση της κατάστασης.

    Εδώ χρειάζονταν ραγδαίες αλλαγές, και η πρώτη βόμβα έσκασε με το Variety να αποκαλύπτει ότι η Warner συμφώνησε με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Joss Whedon, σκηνοθέτη των The Avengers και Avengers: Age of Ultron, δίνοντάς του τα ηνία της κινηματογραφικής Batgirl!

    Ο Whedon είχε δηλώσει πολλάκις ξεθεωμένος από την σερί ενασχόλησή του με τα Avengers και γι’ αυτό και αποχώρησε από το MCU, αφήνοντας όμως ανοιχτή τη πόρτα επιστροφής, αφού οι σχέσεις του με τη Marvel παραμένουν άριστες.
    Μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι θέλει να ασχοληθεί με κάτι πολύ μικρό και διαφορετικό, ένα θρίλερ πιθανότατα.

    Τα σχέδια όμως φαίνεται πως άλλαξαν. 
    Μετά από δύο περίπου χρόνια αγρανάπαυσης, αποφάσισε να επιστρέψει στις super-hero movies αλλάζοντας μάλιστα στρατόπεδο για χάρη της Batgirl, της οποία θα αναλάβει τη παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία!

    Αν και τον ήρωα της Batgirl να έχουν ενσαρκώσει πολλές κυρίες στα κόμικς, η ταινία θα καταπιαστεί με τη γνωστότερη από αυτές, τη Barbara Gordon, κόρη του αρχηγού της αστυνομίας James Gordon, τον οποίον στο DCEU υποδύεται ο J.K. Simmons
    Φυσικά οι πρώτες συζητήσεις για την ιδανική ηθοποιό που θα φορέσει τη σέξι μαύρη στολή έχουν ήδη αρχίσει, με αρκετούς να εκφράζουν τη προτίμησή τους για την Emma Stone.

    Άγνωστο παραμένει αν η ταινία μπει σφήνα στις ήδη ανακοινωθείσες ταινίες ή θα περιμένει τη σειρά της και θα πάει για το 2020 και μετά.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Joss Whedon άλλαξε στρατόπεδο και αναλαμβάνει τη ταινία της Batgirl! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top