F Paris Can Wait trailer: Σκηνοθετικό ντεμπούτο για την ...80χρονη σύζυγος του F.F. Coppola με μια γλυκιά ρομαντική κομεντί - FilmBoy Paris Can Wait trailer: Σκηνοθετικό ντεμπούτο για την ...80χρονη σύζυγος του F.F. Coppola με μια γλυκιά ρομαντική κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Paris Can Wait trailer: Σκηνοθετικό ντεμπούτο για την ...80χρονη σύζυγος του F.F. Coppola με μια γλυκιά ρομαντική κομεντί


    Το 1962 γνώρισε το σύζυγό της στα γυρίσματα του Dementia 13 όπου εργάζονταν ως βοηθός καλλιτεχνικού διευθυντή. 
    Έκτοτε δεν έφυγε ποτέ από το πλάι του, συμμετέχοντας αθόρυβα σε πολλές δουλειές του ως βοηθός σεναριογράφου ή φωτογράφου, ενώ μέσα στα χρόνια παρουσίασε και μερικά ντοκιμαντέρ από το behind the scenes υλικό που είχε συγκεντρώσει. 

    Στα 80 της χρόνια, η Eleanor Coppola, αποφάσισε να φύγει από τη σκιά του Francis και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, παρουσιάζοντας τη ταινία Paris Can Wait (aka Bonjour Anne).

    Εμπνευσμένη από μια δικιά της προσωπική εμπειρία, η ταινία διηγείται την ιστορία της Anne, μίας επί χρόνια σύζυγο ενός επιτυχημένου παραγωγού του Hollywood, που βρίσκεται να κάνει ένα αναπάντεχο road trip στη Γαλλία παρέα με τον βοηθό του άντρα της, από τις Κάννες στο Παρίσι.

    Το Paris Can Wait χαρακτηρίστηκε ως ένα όμορφο, χαρούμενο road trip, ένα παλιομοδίτικο φιλμ, λίγο γλυκόπικρο, λίγο τουριστικό αλλά πάνω απ’ όλα καλοκάγαθο.

    Στη ταινία πρωταγωνιστεί η Diane Lane, η οποία μάλιστα πήρε πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία της, με τον Alec Baldwin να υποδύεται το σύζυγο και τον Arnaud Viard τον …συνοδοιπόρο της Anne σε αυτό το ταξίδι.
    Κυκλοφορεί στην Αμερική στις 12 Μαΐου.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Paris Can Wait trailer: Σκηνοθετικό ντεμπούτο για την ...80χρονη σύζυγος του F.F. Coppola με μια γλυκιά ρομαντική κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top