F Game of Thrones trailer: Στην 7η σεζόν ...καθόμαστε μπρος στις Βασίλισσες του Westeros! - FilmBoy Game of Thrones trailer: Στην 7η σεζόν ...καθόμαστε μπρος στις Βασίλισσες του Westeros! - FilmBoy
  • Latest News

    Game of Thrones trailer: Στην 7η σεζόν ...καθόμαστε μπρος στις Βασίλισσες του Westeros!


    Αυτή η αναμονή μέχρι την έναρξη της 7ης σεζόν του φαινομένου που ακούει στο όνομα Game of Thrones μοιάζει σαδιστικά ανυπόφορη. 
    Φέτος είναι η χρονιά που θα περιμένουμε περισσότερο από ποτέ για να ξεκινήσουν τα επεισόδια της σειράς, καθώς από τον συνηθισμένο Απρίλιο, η έναρξη θα γίνει κυριολεκτικά στα μέσα του καλοκαιριού. 
    Οπότε εξοπλιστείτε με καντάρια υπομονής μέχρι τότε.

    Ωστόσο το HBO κυκλοφόρησε ένα πρώτο teaser-άκι για να μας καθησυχάσει -ή να μας φουντώσει χειρότερα- το οποίο ονομάζεται ‘Long Walk’ και δείχνει τρεις από τους κεντρικούς χαρακτήρες και φορείς του τίτλου του ‘βασιλιά’ να περπατάνε σε μια μεγάλη αίθουσα και να κάθονται στην πολυπόθητη καρέκλα τους ο καθένας, φυσικά με τον ανάλογο συμβολισμό. 

    Από τη μια ο ‘Βασιλιάς στο Βορρά’ Jon Snow περπατά και κάθεται στο περίοπτο σημείο της μεγάλης αίθουσας του Winterfell, εκεί όπου μερικά χρόνια πριν δεν του επιτρεπόταν ως μπάσταρδος ούτε να εμφανιστεί, πόσο μάλλον να κάτσει σε τραπέζι. 
    Και τώρα έχει κεντρική θέση ως ο νέος άρχοντας του κάστρου (προς απογοήτευση μάλλον της Sansa). 

    Ακολουθεί η Cersei Lannister, που πολλοί fans πλέον την ονομάζουν δυνάμει ‘Μad Queen’, η οποία περπατάει στο Red Keep και κάθεται στο σιδερένιο θρόνο, θεωρώντας πλέον ότι έχει την απόλυτη δύναμη και εξουσία να κάνει ό,τι θέλει και να συντρίψει όποιον της αντιστέκεται. 

    Και φυσικά δεν υπάρχει πιο άξιος και αγαπητός στο κοινό διεκδικητής του King’s Landing από την Khaleesi Daenerys Targaryen Θυελογέννητη (…και τα εκατό χιλιάδες ακόμη ονόματα και τίτλοι που ακολουθούν), η οποία έρχεται να πάρει πίσω τα δικαιώματα του βασιλικού οίκου της, αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι θα κάνει στάση στο Dragonstone, πιθανώς στο θρόνο του οποίου φαίνεται να κάθεται.

    Οι σκηνές των τριών χαρακτήρων πλέκονται μεταξύ τους, δεν είναι linear, έτσι ώστε να αποδώσουν καλύτερα τον παραλληλισμό και ντύνονται από τη μουσική και τους στίχους του ‘Sit Down’ των James. 
    Μάλλον η παραγωγή είχε περισσότερο τους στίχους κατά νου, γιατί στα σχόλια από κάτω όλοι βρίζουν και κράζουν για την επιλογή του κομματιού. 
    Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί.

    Anyway, η ανατροπή έρχεται στο τέλος όταν η Cersei εκπνέει γαλάζιο ψυχρό αέρα, καθώς η κάμερα κάνει zoom out και καταλήγει στο μάτι του Night King. 
    Θα ενωθούν οι μεγάλες φατρίες του Westeros για να πολεμήσουν την ασταμάτητη απειλή από το βορρά ή η ‘τρελή βασίλισσα’ θα γίνει τόσο κακιά και επικίνδυνη, εφάμιλλή του Night King σε δολοφονικές τάσεις; 
    Έχει κάποιο σκοπό αυτός που παραλληλισμός ή απλώς ήρθε ο χειμώνας για τα καλά στο Westeros;

    Δυστυχώς το βίντεο δεν περιέχει κανονικό footage από τη σειρά, αλλά ίσως να είναι και νωρίς γι αυτό. 
    Δείτε το trailer και πείτε τη γνώμη σας, όπως και τις προσδοκίες σας από την επερχόμενη σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου, με εφτά επεισόδια φέτος αντί για δέκα.

    Περισσότερα videos στο Heroes For A Day.

    Αργύρης Σταματόπουλος.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Game of Thrones trailer: Στην 7η σεζόν ...καθόμαστε μπρος στις Βασίλισσες του Westeros! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top