F Justice League trailer: Όλοι ...σχεδόν οι ήρωες της DC στην πρώτη ensemble ταινία τους - FilmBoy Justice League trailer: Όλοι ...σχεδόν οι ήρωες της DC στην πρώτη ensemble ταινία τους - FilmBoy
  • Latest News

    Justice League trailer: Όλοι ...σχεδόν οι ήρωες της DC στην πρώτη ensemble ταινία τους


    Update: Μόλις μας ήρθε και το υποτιτλισμένο trailer από την Tanweer.

    Μπορεί η διαδρομή που ακολουθεί η DC να είναι ανορθόδοξη, όμως ο προορισμός ήταν εξ αρχής γνωστός, μια ensemble ταινία στην οποία θα μπορέσουν να συνυπάρξουν οι διάσημοι της ήρωες, τουλάχιστον αυτοί που μας έχουν συστηθεί μέχρι στιγμής. 
    Αυτή είναι φυσικά η Justice League.

    Την Justice League απαρτίζουν (αρχικά) οι Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman και Cyborg, με τον Superman να είναι και αυτός κάπου εκεί κρυμμένος, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον καταστροφικό Steppenwolf και τους Parademons του, οι οποίοι κυνηγούν να πάρουν στα χέρια τους τα τρία πανίσχυρα Mother Boxes που βρίσκονται στη Γη.

    Το Justice League είναι η πέμπτη ταινία του επονομαζόμενου DC Extended Universe, μετά τα Man of Steel, Batman vs. Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad και Wonder Woman, με τα solo The Flash και Aquaman να ακολουθούν μέσα στο 2018.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Chris Terrio (Dawn of Justice) με τον Zack Snyder να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Amber Heard, Jesse Eisenberg, Diane Lane, J.K. Simmons, Jeremy Irons και Willem Dafoe, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και άλλοι χαρακτήρες του DCEU όπως ο Joker.

    Το Justice League αρχικά προοριζόταν ως μέρος μιας διλογίας με υπότιτλους Part I & II, όμως τελικά εξελίχτηκε σε μια αυτόνομη ταινία, με το επίσης αυτόνομο Justice League 2 να αναμένεται το 2019.
    Το περασμένο καλοκαίρι ρίξαμε μια πρώτη ματιά στη ταινία με το υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα στη Comic-Con (θα το δείτε παρακάτω), όμως τώρα ήρθε η ώρα …for the real thing. 

    Δυστυχώς για μία ακόμη φορά, οι αντιδράσεις είναι μετριοπαθείς.
    Το Justice League θα δούμε στις 16 Νοεμβρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Justice League trailer: Όλοι ...σχεδόν οι ήρωες της DC στην πρώτη ensemble ταινία τους Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top