F Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales trailer: Αυτός ο Jack έχει τσαντίσει πολύ κόσμο... - FilmBoy Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales trailer: Αυτός ο Jack έχει τσαντίσει πολύ κόσμο... - FilmBoy
  • Latest News

    Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales trailer: Αυτός ο Jack έχει τσαντίσει πολύ κόσμο...


    ‘A pirate’s life for me’ -and for everyone that is- θα τραγουδήσουμε όλοι για πέμπτη φορά φέτος πηγαίνοντας να δούμε τον αγαπημένο καπετάνιο Jack Sparrow. 

    Φορέστε τα κοτσιδάκια σας που έχουν μείνει από τις απόκριες, πάρτε ένα μπουκάλι αλκοόλ, αρχίστε να περπατάτε στραβά και πάμε όλοι μαζί να χαρούμε τον Johnny Depp σε νέες περιπέτειες. 
    Γιατί όσο κι αν κράζουμε πράγματα που θεωρούμε στραβά στο franchise πάντα θα λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο ο Depp είναι καρτουνίστικος, χαβαλές, άλλοτε αφελής, άλλοτε ευφυής, και πάντα διασκεδαστικός.

    Και αυτή τη φορά ο αντίπαλος του Sparrow είναι κάποιος από το πολυτάραχο παρελθόν του, ο Captain Salazar (Javier Bardem), ένας εξολοθρευτής πειρατών που όταν ο Jack ήταν νεότερος τον εγκλώβισε στο Τρίγωνο του Διαβόλου. 

    Εδώ να αναφέρω ότι ο Depp ακολουθεί τη συνταγή του Downey στο Captain America: Civil War, όπου χάρη στη ‘μαγεία’ του cgi, εμφανίζεται ως ο νεότερος εαυτός του σε flashback. 
    Και για κάποιο λόγο αντί να μου θυμίζει τον νεαρό αστυνομικό Tom Hanson από το 21 Jump Street, μου θυμίζει τον Giovanni Ribisi ως Frank Jr στα Φιλαράκια

    Anyway, ο Salazar πλέον ως φάντασμα μαζί με το πλήρωμα του ξεφεύγουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου και ζητά εκδίκηση από τον Jack. 
    Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό λίγο πολύ συμβαίνει σε κάθε ταινία, ο ‘witty Jack’ έχει τσαντίσει πολύ κόσμο στη ζωή του!

    Φυσικά επιστρέφουν στην ταινία οι παλιοί κλασσικοί χαρακτήρες Captain Herctor Barbossa (Geoffrey Rush), ο οποίος πλέον είναι ο καπετάνιος του Queen Anne’s Revenge και από ό,τι φαίνεται ο καπετάνιος Salazar θα τον επιστρατεύσει για να βρει τον Jack, ο πάντα πιστός ύπαρχος Gibbs (Kevin McNally), ο Scrum (Stephen Graham) πρώην ναύτης του Μαυρογένη, τώρα στην υπηρεσία του Barbossa και ο Will Turner (Orlando Bloom) ως ο καπετάνιος του Ιπτάμενου Ολλανδού, του οποίου τη γεμάτη μάκα μούρη είχαμε δει πολύ γρήγορα στο Super Bowl TV spot (εδώ), αλλά εδώ δεν τον βλέπουμε καθόλου.

    Στις νέες προσθήκες, εκτός του Bardem, έχουμε τον Brenton Thwaites, ο οποίος ως ο νεαρός Henry που ψάχνει τον πατέρα του, θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη γνώμη του ευρέως κοινού γι αυτόν μετά το απογοητευτικό Gods of Egypt (επαναλαμβάνω πρέπει να είναι γιος του Will, μα πιο ίδιο ηθοποιό δεν μπορούσαν να προσλάβουν), την Kaya Scodelario ως Carina Smyth, μια αστρονόμο που ψάχνει την Τρίαινα του Ποσειδώνα και παλεύει για τα γυναικεία δικαιώματα στη μόρφωση της εποχής (αμάν ρε παιδιά, πρέπει να είμαστε όλοι πάντα politically correct;) και την Golshifteh Farahani ως καραφλή μάγισσα Shansa.

    Το καινούριο trailer δίνει τις καλύτερες των εντυπώσεων, φιγουράρει ναυμαχίες, δράση, το κλασσικό χιούμορ του Jack Sparrow, ακόμη και καρχαρίες-φαντάσματα, αλλά δε θέλω να δω πάλι τα στοιχεία του On Stranger Tides που δε μας αρέσανε, όπως το γεγονός ότι οι χαρακτήρες που δεν ήταν ο Jack Sparrow υπήρχαν απλώς για να τον πλαισιώνουν ή το ότι ο κακός Μαυρογένης ήταν μονοδιάστατα κακός επειδή έπρεπε να υπάρχει ένας κακός. 
    Στοιχεία από τα οποία η πρώτη τριλογία απείχε επιτυχημένα! 

    Σίγουρα όμως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Jack ως πιτσιρικά πειρατή (το τόπι μου), καθώς και την εξέλιξη στο χαρακτήρα του Will και αν η συνεχής ζωή στη θάλασσα και μακριά από την οικογένεια του τον έκανε τον νέο Davy Jones.

    Το Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί δε Λένε Παραμύθια θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου στην Ελλάδα. 
    Η σκηνοθεσία είναι των Joachim Ronning και Espen Sandberg, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jeff Nathanson και Terry Rossio σε παραγωγή της Walt Disney

    Περισσότερα στο Heroes For A Day.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales trailer: Αυτός ο Jack έχει τσαντίσει πολύ κόσμο... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top