F The Circle trailer: Η Emma Watson στον τρομακτικό social κόσμο του Tom Hanks - FilmBoy The Circle trailer: Η Emma Watson στον τρομακτικό social κόσμο του Tom Hanks - FilmBoy
  • Latest News

    The Circle trailer: Η Emma Watson στον τρομακτικό social κόσμο του Tom Hanks


    Λίγους μήνες πριν η Emma Watson γνωρίσει τον …τερατώδη πρίγκιπα της και λίγες ημέρες πριν ο John Boyega ταξιδέψει μακρυά σε άλλους γαλαξίες, θα τους δούμε στο trailer της νέας ταινίας του James Ponsoldt, The Circle.

    Στο αυτοαποκαλούμενο …techno-thriller, το οποίο βασίζεται στο μυθιστόρημα του Dave Eggers, οι Watson και Boyega είναι υπάλληλοι μιας εξωφρενικά επιτυχημένης εταιρείας τεχνολογίας (σαν τη Google ας πούμε;) που διευθύνει ο χαρισματικός ιδρυτής της (Tom Hanks).

    Η εταιρεία The Circle υπόσχεται μια αδιάλειπτη παρουσία στον κόσμο – ιντερνετικό και όχι – καθοδηγούμενη από πλήρη διαφάνεια και ευγένεια.
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να της δώσετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και να χρησιμοποιήσετε τις SeeChange κάμερες της εταιρείας. 
    Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

    Τα media παρομοιάζουν το The Circle ως ένα ‘…bigger budget επεισόδιο του Black Mirror’, και αυτό μάλλον καλό είναι.
    Το cast συμπληρώνουν η Karen Gillan, ο Patton Oswalt (αυτός δεν λείπει ποτέ από τα …τεχνολογικά), ο Bill Paxton και η Glenne Headly.

    Το The Circle θα βγει στις αίθουσες στις 28 Απριλίου 2017.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Circle trailer: Η Emma Watson στον τρομακτικό social κόσμο του Tom Hanks Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top