F Rogue One: A Star Wars Story trailer: Έτσι ξεκίνησαν όλα! - FilmBoy Rogue One: A Star Wars Story trailer: Έτσι ξεκίνησαν όλα! - FilmBoy
  • Latest News

    Rogue One: A Star Wars Story trailer: Έτσι ξεκίνησαν όλα!


    Η Disney έβγαλε στη κυκλοφορία το νέο trailer για το επερχόμενο Rogue One: A Star Wars Story, το πρώτο κινηματογραφικό spi-off στο σύμπαν του Star Wars (τα animations, video games, shorts δε μετράνε).

    Η υπόθεση εξελίσσεται λίγο πριν από τα γεγονότα του Star Wars: Episode IV - A New Hope του 1977, της πρώτης ταινίας της σειράς αλλά τέταρτη χρονολογικά ως προς την υπόθεση.

    Το Rogue One επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα μαχητών ανταρτών που έχουν ως αποστολή να κλέψουν τα σχέδια του Death Star. 
    Φυσικά, γνωρίζουμε την κατάληξη – αποκαλύπτεται επακριβώς στα θρυλικά opening crawls της πρώτης ταινίας Star Wars που κυκλοφόρησε ποτέ – αλλά το ταξίδι μέχρι εκεί φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

    Εξάλλου, το Rogue One μοιάζει εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα Star Wars.

    Σκηνοθετεί ο Gareth Edwards και παίζουν η Felicity Jones, ο Mads Mikkelsen, ο Riz Ahmed, ο Ben Mendelsohn, ο Forest Whitaker και ο Donnie Yen, η Ασιατική είσοδος στο Star Wars Universe.

    Η ταινία ανοίγει στις 16 Δεκεμβρίου.
    Πώς σας φαίνεται;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rogue One: A Star Wars Story trailer: Έτσι ξεκίνησαν όλα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top