F Brooklyn trailer: Η Saoirse Ronan μεγάλωσε και θέλει και έρωτες... - FilmBoy Brooklyn trailer: Η Saoirse Ronan μεγάλωσε και θέλει και έρωτες... - FilmBoy
  • Latest News

    Brooklyn trailer: Η Saoirse Ronan μεγάλωσε και θέλει και έρωτες...


    Το trailer του Ιρλανδικής παραγωγής ρομαντικό ανεξάρτητο φιλμ Brooklyn, με πρωταγωνίστρια τη Saoirse Ronan ως ένα νεαρό κορίτσι της Ιρλανδίας στη δεκαετία του 1950, μας έρχεται από την Αυστραλία…

    Η ταινία που, από το θετικότατο buzz στο Sundance, το Toronto και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λονδίνο, υποτίθεται ότι είναι μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, θα κυκλοφορήσει από την Transmission Films στην Αυστραλία και γι’αυτό κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

    Το Brooklyn είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Colm Tóibín και αφηγείται την βαθιά συγκινητική ιστορία της Eilis Lacey (Ronan), μιας νεαρής μετανάστριας Ιρλανδικής καταγωγής, που προσπαθεί να βρει το δρόμο της στο Brooklyn της δεκαετίας του 1950.

    Έχοντας δελεαστεί από την υπόσχεση της Αμερικής, η Eilis φεύγει από την Ιρλανδία και την άνεση του σπιτιού της μητέρας της, για να πάει στις ακτές της Νέας Υόρκης.

    Τα πρώτα δεσμά της νοσταλγίας για την πατρίδα μειώνονται όταν εμφανίζεται ένα φρέσκο ειδύλλιο, βάζοντας την Eilis στην μεθυστική γοητεία της αγάπης. 
    Αλλά σύντομα, η νέα ευτυχία διακόπτεται από το παρελθόν της, και θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ των δύο χωρών και τις ζωές που εκείνες υπόσχονται.

    Παίζουν οι Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson, Emory Cohen και Michael Zegen, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο John Crowley (του Closed Circuit).

    Η Saoirse Ronan, μία εκ των 15 Rising Starlets του Hollywood σύμφωνα με το FilmBoy πριν τρία χρόνια, ξεκίνησε τη καριέρα της με εξαιρετικές επιλογές (The Lovely Bones και The Way Back), έκανε το απαραίτητο ‘αγροτικό’ της σε young adult και horror (The Host και Byzantium), ζέστανε τη τσέπη της με το πάντα εμπορικό action (Hanna) και, χωρίς να αποφύγει εντελώς τις αδιάφορες ταινίες (How I Live Now), βάζει πλώρη για την αναγνώριση.

    Η Fox Searchlight θα βγάλει το Brooklyn στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Brooklyn trailer: Η Saoirse Ronan μεγάλωσε και θέλει και έρωτες... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top