F Αστέρες του Hollywood και η σχέση τους με ...τον Χρόνο! - FilmBoy Αστέρες του Hollywood και η σχέση τους με ...τον Χρόνο! - FilmBoy
  • Latest News

    Αστέρες του Hollywood και η σχέση τους με ...τον Χρόνο!


    Σίγουρα έχει τύχει να κοιτάτε παλιές φωτογραφίες σας και να σκέφτεστε “πώς ήμουν και πως έγινα” είτε με την καλή έννοια είτε με την κακή…

    Κάπως έτσι σκέφτονται και οι αστέρες του Hollywood βλέποντας την αλλαγή της εικόνας τους με τα χρόνια, με άλλους να αναπολούν την παιδικότητα της εμφάνισής τους στα αθώα χρόνια της νιότης και άλλους να βλαστημούν την απουσία των φίλτρων του Instagram όταν ήταν πιτσιρικάδες…

    Ας δούμε λοιπόν πως φέρθηκε ο χρόνος σε αγαπημένους ηθοποιούς του κινηματογράφου:


    Angelina Jolie



    Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Angelina Jolie είναι από τις τυχερές γυναίκες με τον χρόνο και την ομορφιά να είναι με το μέρος της πολλές δεκαετίες! 

    Από την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση το 1982 στην ταινία “Looking To Get Out” όπου υποδύθηκε την κόρη του… πατέρα της Jon Voight, μέχρι και σήμερα η Angelina Jolie παραμένει εκθαμβωτικά όμορφη!


    Joseph Gordon-Levitt



    19 χρόνια φαίνεται πως έκαναν πολύ καλή δουλεία στον πιτσιρικά Joseph που συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως το “Roseanne” και το “Family Ties”. 

    Σήμερα στα 34 του χρόνια ο Joseph Gordon-Levitt εκτός από καρδιές έχει βάλει φωτιά και στα κινηματογραφικά ταμεία καθώς πρωταγωνίστησε στις εμπορικότερες ταινίες των τελευταίων 5 ετών. 

    Ο χρόνος του φέρθηκε άψογα νομίζω!


    Natalie Portman



    Στα 34 της, η Natalie Portman φαίνεται σχεδόν ανέγγιχτη από τον χρόνο αλλά σίγουρα από το 1994 και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο “Leon: The Professional” μέχρι σήμερα η ίδια έχει καταφέρει πολλά με αποκορύφωμα το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για το “Black Swan” του 2011.

     Για να πούμε και μία κακία, για την απαστράπτουσα Natalie, μετά από ένα Όσκαρ δεν είναι κι ότι καλύτερο να κάνεις απλώς το κορίτσι ενός υπερήρωα κι ας είναι και ο Thor!


    Daniel Radcliffe



    Γεννημένος το 1986 ο Daniel Radcliffe έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2001 στην ταινία “The Tailor Of Panama” αν και όλοι τον μάθαμε μέσα από τις περιπέτειές του ως Harry Potter… 

    Βλέποντας τον 12χρονο Daniel ως μαθητευόμενο μάγο λες «η κουκουβάγια έχει πιο ωραία παιδιά». 

    Αλλά τελικά ο χρόνος και τα μούσια έκαναν το θαύμα τους και για τον 26χρονο σήμερα Daniel… μπόι βέβαια δεν πήρε, δυστυχώς παραμένει στο 1,65 με τα χέρια ανάταση!


    Kristen Stewart



    Βλέποντας κανείς την φωτογραφία της Kristen Stewart μπορεί να σκεφτεί «ποιο είναι το αγοράκι στα αριστερά». 

    Η Stewart αποτελεί κλασσική περίπτωση ασχημόπαπου του Hollywood που στα 12 της χρόνια υποδυόμενη την κόρη της Jodie Foster στο “Panic Room” έμοιαζε περισσότερο με αγόρι.

    Σήμερα στα 25 της χρόνια και έχοντας στο βιογραφικό της επιτυχημένες ταινίες, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Twilight είναι πιο ερωτεύσιμη από ποτέ και ο χρόνος την βοήθησε αρκετά (μεταξύ μας και το τσιμπιδάκι για τα φρύδια σίγουρα).


    Ryan Gosling



    Μπορεί να μην θυμάστε πως ο 34χρονος σήμερα Καναδός ηθοποιός ήταν ο πρωταγωνιστής του “Young Hercules” το 1998. 

    Ίσως να μην γνωρίζετε πως η πρώτη του επαφή με τον χώρο του θεάματος έγινε μέσα από την συμμετοχή του στην παιδική εκπομπή “Mickey Mouse Club” το 1993.

    Όλα αυτά τα χρόνια ο Ryan Gosling εξελίχθηκε και έκανε μια πολύ σημαντική κινηματογραφική καριέρα. 
    Ευτυχώς για τον ίδιο ο χρόνος τον σουλούπωσε! 
    Ένα πράγμα έμεινε αμετάβλητο: η εκνευριστική του φωνή λες και έχει κρεατάκια!


    Christian Bale



    Αν και ξεκίνησε την καριέρα του το 1982, η πρώτη του αξιοσημείωτη κινηματογραφική συμμετοχή έγινε το 1987 όταν ο Cristian Bale σε ηλικία 13 ετών συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Steven Spielberg στην ταινία “Empire Of The Sun” (από όπου είναι και η φωτογραφία αριστερά). 

    Σήμερα στα 41 του χρόνια ο πιο πετυχημένος κινηματογραφικός Batman είναι η απόδειξη της φράσης πως ο χρόνος στους άνδρες φέρεται με στοργή.


    Claire Danes



    H Claire Danes όλα αυτά τα χρόνια έκανε έναν πολύ ενδιαφέρον κύκλο σε ότι αφορά την καριέρα της ως ηθοποιό. 

    Το 1992 κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ενώ 2 χρόνια αργότερα το 1994 κάνει και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο υποδυόμενη την νεαρή Beth March στην ταινία “Little Women”. 

    Από το 1995 πάντως οπότε και την βλέπουμε στα αριστερά η κοκκινομάλλα τότε έφηβη Danes δεν έχει αλλάξει κ πολύ και στα 36 της σήμερα είναι το ίδιο όμορφη και ταλαντούχα.


    Jake Gyllenhaal



    O Jake Gyllenhall ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογράφο σε ηλικία 11 ετών με την ταινία “City Slickers” έκτοτε έκανε αμέτρητες ταινίες και ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ο πατέρας του Stephen είναι σκηνοθέτης! 

    Το μεγάλο “μπαμ” όπου και άρχισε να ασχολείται μαζί του ο κόσμος έγινε με την ταινία “Brokeback Mountain” το 2005. 

    Σήμερα στα 34 του ο χρόνος δείχνει την λατρεία του στον Gyllenhaal που φέτος είναι η χρονιά του υποκριτικά να μου το θυμηθείτε!  
    Για να καταλάβει κάποιος πως ο Gyllenhaal είναι εξαιρετικός ηθοποιός αρκεί να δει τις τρεις τελευταίες του ταινίες “Nightcrawler” , “Southpaw” και “Everest”.

    Όσο για την εμφάνιση πέρα από τον χρόνο… ε και τα μούσια είπαμε κάνουν θαύματα!


    Τελικά ο χρόνος πάντα θα δώσει κάτι πίσω είτε σε εμφάνιση είτε σε έργο, είτε και στα δύο… 
    Βέβαια αν είσαι σταρ του Χόλλυγουντ ο χρόνος είναι πάντα σύμμαχός σου φυσικά με το αζημίωτο! 

    Σαφώς υπάρχουν κι άλλοι αστέρες που πλέον δεν αναγνωρίζονται ύστερα από τόσα χρόνια. 
    Θα επανέλθουμε στο αφιέρωμα με τον χρόνο!  

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αστέρες του Hollywood και η σχέση τους με ...τον Χρόνο! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top