F Southpaw trailer: Ο Jake Gyllenhaal τρώει ξύλο κι εμείς ακούμε Eminem - FilmBoy Southpaw trailer: Ο Jake Gyllenhaal τρώει ξύλο κι εμείς ακούμε Eminem - FilmBoy
  • Latest News

    Southpaw trailer: Ο Jake Gyllenhaal τρώει ξύλο κι εμείς ακούμε Eminem


    Μόλις χθες ανέφερα το Southpaw, τη νέα ταινία του αριστοτέχνη Antoine Fuqua, κι έλεγα ότι η FilmBoy favorite Rachel McAdams κρατά έναν μάλλον μικρό ρόλο.
    Σήμερα έρχεται το νέο trailer για να επιβεβαιώσει όσα λέγαμε… ούτε καν στο trailer δεν ‘παίζει’ αρκετά.

    Πάντως, το Southpaw έχει πολλά υλικά …προώθησης.
    Καταρχάς, πρόκειται για την νέα ταινία του τεχνικά εξαιρετικού σκηνοθέτη του Training Day, ο οποίος μετά το Brooklyn’s Finest το 2009 δουλεύει ασταμάτητα τα τελευταία χρόνια (Olympus Has Fallen το 2013, The Equalizer το 2014, Southpaw το 2015)  και που αυτές τις μέρες κάνει τα γυρίσματα του πιο αναμενόμενου remake στην ιστορία των γουέστερν, The Magnificent Seven.

    Επίσης, το soundtrack επιμελήθηκε ο επίσης αγαπημένος Eminem (countr-άς είμαι αλλά μια εξαίρεση μπορώ να την κάνω), ενώ το τραγούδι του trailer λέγεται Kings Never Die και μαζί του ακούγεται και η Gwen Stefani.

    Κι όλα αυτά, αν δεν σας συγκινήσει εξ αρχής η εμφάνιση του προσφάτως σωματαρά Jake Gyllenhaal στο ρόλο του πυγμάχου Billy "The Great" Hope, Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μεσαίων Βαρών.

    Ο Billy Hope τα είχε όλα κάποτε - εντυπωσιακή καριέρα, μια όμορφη και ερωτευμένη σύζυγο (Rachel McAdams), μια αξιολάτρευτη κόρη (Oona Laurence) και έναν χλιδάτο τρόπο ζωής.

    Όταν η τραγωδία τον χτυπήσει και ο φίλος του (Curtis "50 Cent" Jackson) τον παρατάει, ο Billy πιάνει πάτο και καταλήγει σε ένα υποβαθμισμένο τοπικό γυμναστήριο, όπου ο Tick Willis (Forest Whitaker), ένας συνταξιούχος μποξέρ και νυν εκπαιδευτής αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει στο πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του.

    Είπαμε, εξαιρετικός ο Fuqua αλλά τέτοια σενάρια κυκλοφορούν με τις οκάδες εκεί έξω…
    Προφανώς, θα έχει κάνει μια εξαιρετική ταινία τεχνικά, σε μια πολύ μέτρια ιστορία.

    Ίσως γι’αυτό και οι Weinstein βγάζουν τη ταινία στα τέλη Ιουλίου, και όχι στο τέλος του χρόνου, περίοδος που βγαίνουν όσες ταινίες έχουν προσδοκίες για τα Oscar.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Southpaw trailer: Ο Jake Gyllenhaal τρώει ξύλο κι εμείς ακούμε Eminem Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top