F Νέο γιαπωνέζικο trailer για το Jupiter Ascending των Wachowskis - FilmBoy Νέο γιαπωνέζικο trailer για το Jupiter Ascending των Wachowskis - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο γιαπωνέζικο trailer για το Jupiter Ascending των Wachowskis


    Πίσω στο Δεκέμβρη σας είχαμε μιλήσει για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα sci-fi της χρονιάς που διανύουμε, το Jupiter Ascending.

    Ύστερα από την τριλογία του Matrix, το σενάριο-παραγωγή στο V For Vendetta και τα Speed Racer, Cloud Atlas, οι Andy και Lana Wachowski επιστρέφουν ξανά στο αγαπημένο τους είδος της επιστημονικής φαντασίας, με το Jupiter να φαντάζει περισσότερο κοντά σε action-oriented καταστάσεις, παρά στην 'πολυπλοκότητα' του - υποτιμημένου - Cloud Atlas.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη:

    "Η Jupiter Jones γεννήθηκε κάτω από έναν νυχτερινό ουρανό και τα σημάδια έδειχναν ότι προοριζόταν για μεγάλα πράγματα.

    Όντας ενήλικη πια, η Jupiter ονειρεύεται τα αστέρια αλλά ξυπνάει στην ψυχρή πραγματικότητα μιας δουλειάς στην οποία καθαρίζει τουαλέτες και έρχεται αντιμέτωπη με μια ατελείωτη σειρά από κακοτυχίες.

    Όταν ο Caine ένας γενετικά τροποποιημένος πρώην κυνηγός του στρατού, καταφθάνει στην Γη για να την εντοπίσει, η Jupiter αρχίζει να παίρνει μία ιδέα της μοίρας που την περίμενε όλον αυτό τον καιρό: Η γενετική της υπογραφή την καθιστά επόμενη στην σειρά για μία εξαιρετική κληρονομιά που θα μπορούσε να μεταβάλει την ισορροπία του σύμπαντος.
    "

    Το trailer που θα δείτε παρακάτω προσφέρει εξίσου αρκετή οπτική φαντασμαγορία, εφέ, έναν "Εκλεκτό" (εν προκειμένω η εκλεκτή) που δεν γίνεται να λείπει σε τέτοιες ιστορίες και αρκετά δάνεια από Blade Runner, Avatar και Star Trek.

    Όπως και να έχει φαίνεται ειλικρινές και πολλά υποσχόμενο, αρκεί να είναι περισσότερο κοντά στο Matrix ή τις ταινίες που αντιγράφει, παρά στο Speed Racer αλλιώς προβλέπεται νέος εισπρακτικός πάτος για τους Wachowski.

    Πρωταγωνιστούν οι Channing Tatum, Mila Kunis και οι Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae, James D'Arcy και Tim Pigott-Smith.

    Η πρεμιέρα αναμένεται 18 Ιουλίου στην Αμερική και 21 Αυγούστου στα μέρη μας και σε 3D, από τις Warner Bros. και Village Roadshow Pictures.


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο γιαπωνέζικο trailer για το Jupiter Ascending των Wachowskis Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top