F Grand Piano trailer: Αν παίξεις μια νότα λάθος, πέθανες! - FilmBoy Grand Piano trailer: Αν παίξεις μια νότα λάθος, πέθανες! - FilmBoy
  • Latest News

    Grand Piano trailer: Αν παίξεις μια νότα λάθος, πέθανες!


    Από την Magnet Releasing κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του θρίλερ Grand Piano, με τον Elijah Wood να παραμένει επίμονα στο είδος, μετά το Maniac (2012), το - εν αναμονή ημερομηνίας εξόδου - Open Windows (2014) και το ευρισκόμενο σε φάση Post-production Cooties (2014).

    Η ταινία επικεντρώνεται στον Tom Selznick, ένα νέο ταλαντούχο πιανίστα, που πάσχει από το «άγχος της σκηνής» και αποφασίζει να ξαναεμφανιστεί ύστερα από μεγάλη περίοδο αποχής σε ένα κονσέρτο στο Σικάγο.

    Σε ένα κατάμεστο, από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό θέατρο, ο Tom βρίσκει μέσα στο βιβλίο με τις νότες το μήνυμα “Παίξε μια λάθος νότα και πέθανες”.

    Τώρα θα πρέπει να ανακαλύψει τα κίνητρα του ελεύθερου σκοπευτή που σημαδεύει αυτόν και την γυναίκα του, αλλά και να δώσει ταυτόχρονα την καλύτερη παράσταση της ζωής του!!!

    Η σκηνοθεσία είναι του μουσικοσυνθέτη Eugenio Mira και το σενάριο του Damien Chazelle του The Last Exorcism Part II.

    Εκτός του Elijah Wood πρωταγωνιστούν ο - ελεύθερος σκοπευτής - John Cusack (The Numbers Station) και οι Kerry Bishe (Argo), Tamsin Egerton (4.3.2.1), Allen Leech (The Sweeney), Dee Wallace (The Lords of Salem), Don Kress (Contagion).

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 7 Μαρτίου του 2014.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    Grand Piano trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Grand Piano trailer: Αν παίξεις μια νότα λάθος, πέθανες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top