F 4.3.2.1 - FilmBoy 4.3.2.1 - FilmBoy
  • Latest News

    4.3.2.1

    Ο Noel Clarke κατάφερε να κάνει όνομα σαν ηθοποιός (κυρίως), σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός σε μια βιομηχανία όπου οι νεαροί μαύροι δημιουργοί δεν είναι και πολύ καλοδεχούμενοι.

    Με εμφανίσεις β’ ρόλων σε ταινίες όπως το Centurion και το Heartless αλλά και σε πετυχημένες Βρετανικές τηλεοπτικές σειρές όπως το The Bill και το Casualty, ο Clarke δοκίμασε πριν 2 χρόνια να σκηνοθετήσει τη πρώτη του ταινία, το Adulthood, το οποίο έγραψε ο ίδιος και έτυχε καλής υποδοχής κριτικά αλλά και εισπρακτικά.

    Το μυστικό του είναι ότι γράφει, υποδύεται και σκηνοθετεί για όσα γνωρίζει πολύ καλά, δηλαδή τους κακόφημους δρόμους του Λονδίνου.

    Στο 4.3.2.1 όπως και στο Adulthood, τοποθετεί την ιστορία τεσσάρων δυναμικών κοριτσιών που διεκδικούν ένα διαμάντι, στη Βρετανική πρωτεύουσα ...με ένα μικρό πέρασμα κι από τη Νέα Υόρκη.

    Σε αυτά τα γνωστά του λημέρια θα συναντήσουμε τη Κασσάνδρα (Tamsin Egerton από τα St.Trinian που – damn! - τα έχασα και τα δυο), ένα πλουσιοκόριτσο με γαλλικά και πιάνο που πετάει στη Νέα Υόρκη για να γνωρίσει έναν διαδικτυακό θαυμαστή της, την ομοφυλόφιλη Κερυ (Shanika Warren-Markland) και τη κλέφτρα σούπερ μαρκετ Τζοάν (Emma Roberts του Twelve και του The Winning Season πρόσφατα).

    Οι περιπέτειες τους θα ενωθούν με τη βοήθεια ...




    ...της 4ης κοπέλας, της Σάνον (Ophelia Lovibond του Chatroom και στο επερχόμενο No Strings Attached), μιας αυτοκαταστροφικής έφηβης με χωρισμένους γονείς και χόμπι τα γκράφιτι. 

    Μαζί με τα κορίτσια (που ελπίζω να ήταν τυχαία τέσσερα και εύχομαι το poster της ταινίας να ήταν τυχαία παρτιτούρα του Sex and the City 2 που κυκλοφορεί) παίζει και ο δημιουργός Noel Clarke.  

    Ο Noel Clarke δανείζεται το γεμάτο θράσος στιλ του Tarantino στο εξωφρενικά γρήγορο μοντάζ, σε μια ταινία που παιζόταν όλο το καλοκαίρι στη Βρετανία με όχι σπουδαίες εισπράξεις όμως.

    Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 2 Δεκεμβρίου από την Odeon.

    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 4.3.2.1 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top