F The Amazing Spider-Man 2: Νέο trailer, εικόνες και τα spin-off των Sinister Six και Venom - FilmBoy The Amazing Spider-Man 2: Νέο trailer, εικόνες και τα spin-off των Sinister Six και Venom - FilmBoy
  • Latest News

    The Amazing Spider-Man 2: Νέο trailer, εικόνες και τα spin-off των Sinister Six και Venom


    Δεν πέρασε και μεγάλο χρονικό διάστημα από το πρώτο trailer και ειδήσεις του Amazing Spider-Man 2 και η Sony συνεχίζει να προωθεί και να προετοιμάζει το έδαφος για το δικό της Spidey universe.

    Τα ζουμερά νεότερα για το κινηματογραφικό σύμπαν του Αραχνάκια, είναι τα spin-off του Venom και της Sinister Six που ανακοίνωσε και επίσημα η Sony-Columbia.

    Αρχικά ανακοινώθηκε ο Venom που εδώ και καιρό υπήρχε στα χαρτιά με υποψήφιο σκηνοθέτη τoν Josh Trank του The Chronicle, ο οποίος ανέλαβε τελικά το reboot των Fantastic Four για λογαριασμό της Fox.

    Ο Venom, τον οποίο κατακρεούργησαν στο Spider-Man 3, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι βασισμένος στην κλασική εκδοχή του δημοσιογράφου Eddie Brock, αλλά στην πιο πρόσφατη όπου το alter ego του Venom είναι ο συμμαθητής του Peter Parker, Flash Thompson και είναι αντι-ήρωας/πράκτορας, με την ονομασία Agent Venom.

    Δεύτερο spin-off η Sinister Six, με άλλα λόγια η μεγαλύτερη μάζωξη κακών που έχει γίνει ποτέ σε ταινία του Spider-Man (για περισσότερα, διαβάστε εδώ) και η οποία υποτίθεται πως θα λάβει χώρα στο Amazing Spider-Man 4 ...αν και έτσι όπως το βλέπουμε, η 4η ταινία ενδέχεται να πάρει την ονομασία Sinister Six, με το Amazing Spider-Man 3 να χτίζει λίγο παραπάνω την πλοκή για τον επερχόμενο χαμό των Spidey villains.

    Οι σεναριογράφοι που θα αναλάβουν τον Venom, θα είναι οι Alex Kurtzman-Roberto Orci (Star Trek, Transformers) υπεύθυνοι για το σενάριο του Amazing Spider-Man 2 αλλά και για το 3ο φιλμ (σε συνεργασία με τον Jeff Pinkner των Fringe, Lost, Alias) και οι οποίοι θα συνεργαστούν με τον Ed Solomon (Imagine That, Men in Black, Charlie's Angels) για λογαριασμό του Venom.

    Τη σκηνοθεσία του Venom είναι πολύ πιθανό να αναλάβει ο Alex Kurtzman ενώ οι Sinister Six (που λογικά θα είναι το άτυπο Amazing Spider-Man 4) θα βρεθούν στα χέρια του Drew Goddard, σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφου στο Cabin in The Woods, σεναριογράφο στο Cloverfield αλλά και στις σειρές Alias, Lost, Buffy και Angel.

    Το σίγουρο είναι πως ο Goddard θα αναλάβει το σενάριο των Sinister Six, αλλά για τη σκηνοθεσία δεν γνωρίζουμε ακόμη, ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως έχει αναλάβει και μια σειρά για τον Daredevil



    Οι παραγωγοί Avi Arad και Matt Tolmach δήλωσαν σχετικά:
    "Αυτή η συνεργασία γεννήθηκε από την φοβερή εμπειρία του να δουλεύουμε εγώ και ο Marc Webb μαζί με τους Alex, Bob και Jeff στο The Amazing Spider-Man 2.

    Με πλούσιες ιστορίες, διάρκειας άνω των πενήντα χρόνων από τις οποίες μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση, το σύμπαν του Spider-Man είναι πραγματικά χωρίς όρια.

    Επιπλέον, τα κόμικς του Spider-Man έχουν τη μεγαλύτερη γκάμα κακών από κάθε σειρά και το να έχουμε την ευκαιρία να το εξερευνήσουμε αυτό στις ταινίες είναι συναρπαστικό.

    Ως τώρα, έχουμε προσεγγίσει την κάθε ταινία ως μια ξεχωριστή, αυτούσια οντότητα, αλλά με αυτή την κίνηση έχουμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε το franchise κοιτάζοντας το μέλλον, καθώς δημιουργούμε έναν συνεχή κεντρικό άξονα για την ιστορία.

    Αυτό είναι που ο Alex, ο Bob, ο Jeff, ο Ed και ο Drew θα κάνουν σε αυτήν την πρωτοφανή συνεργασία, και είμαστε ενθουσιασμένοι με την κατεύθυνση που παίρνει ο χαρακτήρας και ο κόσμος."

    Ο πρόεδρος της Columbia Pictures, Doug Belgrad, συνέχισε:
    "Το κινηματογραφικό franchise του Spider-Man είναι ένα από τα καλύτερα χαρτιά του studio μας.

    Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δημιουργική ομάδα που έχουμε φτιάξει προκειμένου να διεισδύσει βαθύτερα στον κόσμο που ο Marc, ο Avi και ο Matt έχουν ξεκινήσει να εξερευνούν ήδη από τα The Amazing Spider-Man και το Amazing Spider-Man 2.

    Πιστεύουμε ότι ο Marc, ο Alex και ο Drew έχουν μοναδικά φοβερές ιδέες για το πώς να επεκτείνουν το σύμπαν του Spider-Man σε κάθε μια από αυτές τις επερχόμενες ταινίες."

    Σε άλλα νέα, ο ηθοποιός B.J. Novak (The Office series) που θα συμμετέχει στο Amazing Spider-Man 2 και δεν τον είχαμε αναφέρει, έδωσε κάποια hints στην The Huffington Post, σχετικά με τον ρόλο του:
    "Συμμετέχω σε μια-δυο σκηνές.
    Δεν μπορώ να πω πολλά, πέρα από το γεγονός πως θα υποδυθώ κάποιον χαρακτήρα από τα ορίτζιναλ κόμικ, που θα δουλεύει για την Oscorp.
    Δεν θα έλεγα ότι ο χαρακτήρας μου είναι κεντρικός αλλά ούτε και κομπάρσος."

    Ποιον λέτε να υποδυθεί ο Novak;
    Λέτε να είναι κανάς Doc Ock ή ο Vulture, τα φυσικλέκια των οποίων είδαμε μέσα σε θαλάμους, στο πρώτο trailer;

    Μέχρι να έχουμε κι άλλα νέα, δείτε παρακάτω φωτογραφίες, poster και το International trailer που κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη, με λίγο περισσότερο χιουμοριστικό footage (που φαίνεται να σκίζει και να είναι το σωστό χιούμορ για τον χαρακτήρα του Spidey), αλλά και ένα New Year's Eve κλιπάκι με αποσπάσματα από τη μάχη Spider-Man-Electro στην Times Square.

    Kostas Tsokos.









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Amazing Spider-Man 2: Νέο trailer, εικόνες και τα spin-off των Sinister Six και Venom Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top