F Cameron Diaz Updates: The Counselor, The Other Woman, Sex Tape, Annie - FilmBoy Cameron Diaz Updates: The Counselor, The Other Woman, Sex Tape, Annie - FilmBoy
  • Latest News

    Cameron Diaz Updates: The Counselor, The Other Woman, Sex Tape, Annie


    Από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της Αμερικής που το όνομά της εγγυάται εμπορική επιτυχία. 

    Η Καλιφορνέζα ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος ρομαντικών κομεντί (My Best Friend’s Wedding, The Holiday, What to Expect When You’re Expecting) και σε απολαυστικές κωμωδίες (There’s Something about Mary, Gambit, Bad Teacher), αλλά έχει επίσης συμμετάσχει και σε άλλα είδη. 

    Τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει την γκάμα των ρόλων που δέχεται, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε περιπέτειες (Charlie’s Angel, Knight and Day, The Green Hornet), σε θρίλερ (The Box) καθώς έχει αποκομίσει και πολύ καλές κριτικές για τις ερμηνείες της σε δραματικούς ρόλους στα Being John Malkovich, Gangs of New York και My Sister’s Keeper.

    Ένα είναι σίγουρο, η Cameron Diaz συνεχίζει να έχει μεγάλη ζήτηση και εκείνη δείχνει να επιλέγει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις της. 

    Τις κωμωδίες φυσικά και δεν τις αποχωρίζεται, αλλά στα επόμενά της βήματα, ενδεχομένως να την δούμε και αρκετά διαφορετική σε σύγκριση με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει.


    The Counselor


    Μία από τις πολύαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς επιτέλους καταφθάνει. 
    Στις αμερικανικές αίθουσες θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σε εμάς έρχεται στις 21 Νοεμβρίου. 

    Η ιστορία του The Counselor παρουσιάζει έναν άπληστο δικηγόρο (Michael Fassbender), ο οποίος θα βγει έξω απ’ τα νερά του, όταν βρεθεί να ανοίγει περίεργες παρτίδες με εμπόρους ναρκωτικών. 

    Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του είναι η αφελής κοπέλα του, Laura (Penelope Cruz), ο διαμεσολαβητής Westray (Brad Pitt), ένα επικίνδυνο ζευγάρι- άνθρωποι του υποκόσμου, Reiner (Javier Bardem) και Malkina (Cameron Diaz), καθώς επίσης και η Ruth (Rosie Perez) που είναι πελάτισσά του και την εκπροσωπεί στο δικαστήριο. 

    Την ιστορία μπορεί να την έχουμε ξανακούσει, αλλά όχι από τον μεγάλο Ridley Scott, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα. 
    Από την αρχή υπήρχαν οι καλύτεροι οιωνοί για το film, με το που ακούστηκε αυτό το μεγάλο cast των καλών ηθοποιών που πρόκειται να συμμετέχουν. 

    Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το Σεπτέμβρη του 2012 στο Λονδίνο και η τελευταία δουλειά του σπουδαίου Ridley Scott είναι πλέον έτοιμη.  

    Η Diaz τελικά αξιοποιείται καλύτερα από μεγάλους σκηνοθέτες, όταν φυσικά ο ρόλος το επιτρέπει. 
    Ανάλογη εμπιστοσύνη όπως της είχε δείξει ο Martin Scorsese για το Gangs of New York (2002), φαίνεται ότι της δείχνει τώρα ο Ridley Scott.

    Μέσα από τα πολύ καλά trailer που έχουν παρουσιαστεί, η Diaz ως Malkina δείχνει πανέμορφη και επικίνδυνη ταυτόχρονα.

    Ένας ρόλος που περιτριγύριζε η Angelina Jolie
    Σίγουρα δεν πρόκειται να είναι απλά βοηθητικός, ίσως μάλιστα να αποτελεί και έναν από τους χαρακτήρες κλειδί της ταινίας. 

    Μένει λοιπόν να δούμε το αποτέλεσμα και με μεγάλη ασφάλεια μπορεί κανείς να προβλέψει την τεράστια επιτυχία που πρόκειται να έχει το The Counselor.


    The Other Woman


    Άλλη μια κωμωδία που προμηνύει δυνατά ξεσπάσματα γέλιου. 

    Η Cameron Diaz είναι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση χωρίς να το ξέρει. 
    Μόλις ανακαλύπτει ότι ο φίλος της είναι παντρεμένος και ότι εκείνη αποτελεί απλά την ερωμένη του, τότε θα θελήσει να τον εκδικηθεί. 

    Σε αυτή της την προσπάθεια θα συμμαχήσει με την γυναίκα του για να καταστρέψει την ζωή του πρώην αγαπημένου της. 

    Στο υπόλοιπο cast συναντάμε τον Δανό ηθοποιό Nikolaj Coster-Waldau (που με τέτοιο όνομα αμφιβάλω αν θα καταφέρει να κάνει καριέρα στο Hollywood), γνωστός από το Game of Thrones, την πολύ καλή κωμικό Leslie Mann (The Bling Ring), την τραγουδίστρια φρίκουλο Nicki Minaj, και τους ανερχόμενους Taylor Kinney και Kate Upton

    Προαισθάνομαι τρομερή χημεία ανάμεσα στην ερωμένη Cameron Diaz και την σύζυγο Leslie Mann με κοινό αποδέκτη του θυμού τους, τον κακομοίρη Coster-Waldau

    Καιρός ήταν να δοθεί και ένας μεγαλύτερος ρόλος στην Leslie Mann, έτσι ώστε να ξεχωρίσει το πηγαίο κωμικό της ταλέντο.

    Η σκηνοθεσία ανήκει στον ελληνικής καταγωγής Nick Cassavetes, γιό του θρυλικού  John Cassavetes και της σπουδαίας ηθοποιού Gena Rowlands
    Είχε προηγουμένως σκηνοθετήσει την Diaz στο My Sister’s Keeper (2009) που αποτελεί και την πρώτη συνεργασία τους.

    Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον προηγούμενο Απρίλιο και έχουν πλέον ολοκληρωθεί. 
    Το The Other Woman έχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 25 Απριλίου 2014.


    Sex Tape


    Επόμενη κωμωδία που έχει συμφωνήσει αποτελεί το Sex Tape που βασίζεται σε μια ομολογουμένως πρωτότυπη ιδέα. 

    Ένα ζευγάρι που νιώθει ότι η σχέση του έχει βαλτώσει, θα προσπαθήσει να αναζωπυρώσει την σεξουαλική τους ζωή, βιντεοσκοπώντας τις ερωτικές τους συνευρέσεις. 

    Ο Jason Segel (This is 40) και η Diaz υποδύονται αυτό το ζευγάρι που η ρουτίνα της καθημερινότητας έχει σκοτώσει την σεξουαλική τους ζωή. 
    Κρύος ιδρώτας όμως θα τους λούσει όταν χάνουν το βίντεο που έχουν τραβήξει, η τύχη του οποίου αγνοείται. 

    Θα βάλλουν λυτούς και δεμένους για να εντοπίσουν το υλικό που έχουν γυρίσει, έτσι ώστε να επιστρέψει στην κατοχή τους και να γλυτώσουν τον δημόσιο εξευτελισμό. 

    Το υπόλοιπο  cast απαρτίζεται από τους Rob Lowe, Jack Black, Ellie Kemper και Melissa Paulo

    Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jake Kasdan (Bad Teacher), σε σενάριο της Kate Angelo (The Back-Up Plan). 
    Ημερομηνία προβολής έχει οριστεί στις 18 Ιουλίου 2014.


    Annie


    Για πρώτη φορά θα την δούμε σε ρόλος κακιάς στην κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού μιούζικαλ Annie
    Πρόκειται για τις περιπέτειες τις 11χρονης Annie σε μια πλέον εξιχρονισμένη ιστορία σε σενάριο των Emma Thompson, Aline Brosh McKenna και Will Gluck

    Ο τελευταίος είναι ο σκηνοθέτης του Easy A (2010)και του Friends With Benefits (2011), όποτε η σκηνοθεσία αυτού του musical, σίγουρα θα αποτελεί για αυτόν στοίχημα. 

    Στην παραγωγή συναντάμε τους Jay-Z και Will Smith που προσπάθησαν αρχικά να υλοποιήσουν την συγκεκριμένη ιδέα πριν από 3 χρόνια περίπου. 
    Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε τώρα και τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 19 Σεπτεμβρίου και είναι σε εξέλιξη. 

    Το πρωταγωνιστικό ομότιτλο ρόλο κρατάει το αγαπησιάρικο κοριτσάκι που τους κέρδισε όλους πέρσι με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο και έφτασε μέχρι και την πεντάδα των Oscar
    Η Quvenzhane Wallis (Beasts of the Southern Wild) θα γίνει η κινηματογραφική Annie, αν και αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Willow Smith, κόρη του Will Smith
    Οι υπογραφές τότε είχαν πέσει, ο ρόλος είχε συμφωνηθεί, αλλά τελικά η Willow αποχώρησε. 

    Η Cameron Diaz θα υποδυθεί την Miss Hannigan, μια αδίστακτη, ανελέητη γυναίκα, ιδιοκτήτρια του ορφανοτροφείο στο οποίο βρίσκεται το μικρό κορίτσι. 

    Ο ρόλος της  villain της υπόθεσης, είχε αρχικά προταθεί στην Sandra Bullock, η οποία όμως τον απέρριψε. 
    Η Diaz δεν έχει κανένα πρόβλημα να τσαλακωθεί και να την δούμε σε έναν χαρακτήρα που σίγουρα δεν θα εμπνέει καμία συμπάθεια. 

    Επίσης  θα δούμε τον Jamie Foxx ως έναν πλούσιο πολιτικό, τον Benjamin Stacks που θα πάρει κάτω από τα φτερά προστασίας του την Annie. 
    Η Rose Byrne συμπληρώνει το cast ως η αισιόδοξη βοηθός Grace που εργάζεται στο ορφανοτροφείο και αποτελεί μητρική φιγούρα για την μικρή. 

    Έχει ήδη προαποφασιστεί ότι το Annie θα κυκλοφορήσει στην επόμενη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, καθώς αναμένεται για τις 19 Δεκεμβρίου 2014.


    Agent: Century 21


    Εκτός από τα προαναφερθέντα εποικημένα film, η Diaz έχει συμφωνήσει και για την συμμετοχή της σε κάποιες ταινίες που είναι ακόμα αμφίβολο για το αν θα περάσουν στο στάδιο παραγωγής. 

    Αρχικά η κωμωδία Agent: Century 21 είχε ανακοινωθεί έναν χρόνο πριν, αλλά δεν φαίνεται να προχωράει. 

    Η ιστορία παρουσιάζει την Mary Kay Curly (Diaz), η οποία είναι μια μεσίτρια, προσφάτως χωρισμένη που τελευταία όλα της πάνε στραβά και ανάποδα. 
    Για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τα παιδιά της, αναγκάζεται να δεχτεί μια επαγγελματική πρόταση που είναι πέρα από τα συνηθισμένα από το αφεντικό της. 

    Το αποτέλεσμα είναι ότι θα πέσει θύμα απαγωγής, θα βρεθεί στο Μεξικό, ανάμεσα στην αντιπαράθεση μεγάλων εμπόρων ναρκωτικών ουσιών. 

    Ο Shane Black (Iron Man 3) είχε ακουστεί για την σκηνοθεσία και επίσης η παραγωγή είχε προσεγγίσει τους Benicio Del Toro και Carlos Gallardo για τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους. 


    One Hit Wonders


    Επίσης οι κωμωδίες An Ex to Grind και One Hit Wonders βρίσκονται και αυτές ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο διαπραγματεύσεων. 

    Το One Hit Wonders είναι μια μουσική κωμωδία που θα αναφέρεται σε αυτό ακριβώς που περιγράφει και ο τίτλος. 
    Σε τραγουδιστές δηλαδή που έκαναν σαρωτική επιτυχία με ένα τραγούδι, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κανένα άλλο επιτυχημένο βήμα στην συνέχεια, με αποτέλεσμα να ξεχαστούν γρήγορα και το μόνο που μένει στην καριέρα τους είναι η στιγμιαία επιτυχία που είχαν βιώσει. 

    Η Cameron Diaz, η Gwyneth Paltrow και η Reese Witherspoon προσεγγίστηκαν για να υποδυθούν τραγουδίστριες που γνώρισαν μια κάποια επιτυχία την δεκαετία του ’90, αλλά που πλέον βρίσκονται στα αζήτητα. 

    Αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για αυτό σχηματίζουν ένα group και έχουν στόχο να ξαναποκτήσουν την χαμένη τους δημοσιότητα και να επαναφέρουν την αίγλη του παρελθόντος που είχαν ακροθιγώς αγγίξει. 

    Η συμμετοχή των Andy Samberg και Beyonce είχε επίσης ακουστεί, ενώ την ευθύνη του project, φέρεται να έχει ο Ryan Murphy, ο οποίος δεν είναι άσχετος από τον χώρο του musical, καθώς είναι ένας από τους δημιουργούς του τηλεοπτικού music tv-show, Glee

    Οι καθυστερήσεις όμως ποτέ δεν αποτελούν θετικό οιωνό, με κίνδυνο κανένα από τα ονόματα των αρχικών συντελεστών τελικά να μην μπορέσει να συμμετάσχει.

    Νάσος Κυριακίδης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cameron Diaz Updates: The Counselor, The Other Woman, Sex Tape, Annie Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top