F Άτακτη Καθηγήτρια - Bad Teacher - FilmBoy Άτακτη Καθηγήτρια - Bad Teacher - FilmBoy
  • Latest News

    Άτακτη Καθηγήτρια - Bad Teacher

    Το Bad Teacher του Jake Kasdan είναι η κλασική ταινία που βγαίνει σε λάθος χρόνο στις Αμερικάνικες αίθουσες – για την Ελλάδα είναι εντελώς άλλη ιστορία (άλλες επιλογές, άλλη κουλτούρα).

    Θα είχε περισσότερο νόημα αν έβγαινε Φεβρουάριο ή Μάρτιο αλλά εν μέσω καλοκαιριού και πληθώρα blockbuster και περικυκλωμένη ειδικά από comic based blockbuster-ιές, νομίζω χάνεται στη μετριότητά της.

    Αυτό λέω εγώ ...γιατί στη πραγματικότητα η ταινία έκανε πάνω από $30 εκατομμύρια εισπράξεις στο άνοιγμα τριημέρου, έχοντας ήδη μαζέψει $ 95 μέχρι και προχθές.

    Το Bad Teacher είναι γεμάτο 'εύθυμες' βωμολοχίες, περιέχει ψήγματα ανηθικότητας και οι φράσεις 'Εργάζομαι σκληρά για να πετύχω στη ζωή' ή 'Βελτιώνω τον εαυτό μου μέσω της εκπαίδευσης' δεν έχουν απολύτως καμία θέση εδώ.

    Η Elizabeth Halsey (Cameron Diaz, The Green Hornet) είναι μια ρηχή αλλά σέξι δασκάλα ...




    ...που το μόνο που ζητάει είναι έναν πλούσιο άντρα για να μπορεί να του τρώει τα λεφτά – όπως θα'πρεπε να κάνει κάθε νεαρή με τα ανάλογα προσόντα.

    Ένας τέτοιος τη παράτησε πρόσφατα, έτσι είναι αναγκασμένη να δουλεύει ως δασκάλα αν και σιχαίνεται τα παιδιά και γι'αυτό τους βάζει να βλέπουν δραματικές ταινίες όσο εκείνη προσπαθεί να συνέλθει από άλλο ένα βραδυνό ξεσάλωμα.

    Όταν εμφανίζεται ο Scott (Justin Timberlake, The Social Network), ένας αντικαταστάτης-καθηγητής, στο σχολείο, η Elizabeth βλέπει νέους πιθανούς πόρους για το εισόδημα της.

    Δυστυχώς, θα πρέπει να βάλει ένα νέο και μεγαλύτερο ζευγάρι στήθια, καθώς ο καθηγητής-κελεπούρι θέλει τις γυναίκες ...εμπροσθόβαρες και θα ξεκινήσει αγώνα για να βρει τα χρήματα να το κάνει. 


    Το μόνο που στέκεται ανάμεσα σε αυτή και το χρήμα δάσκαλο είναι η ικανότατη ζωηρή συνάδελφος της Amy (Lucy Punch, Take Me Home Tonight), ο διευθυντής του σχολείου – που έχει εμμονή με τα δελφίνια ( John Michael Higgins, Couples Retreat)  και ο φιλικός γυμναστής (Jason Segel, Gulliver's Travels) ο οποίος δε μπορεί να καταλάβει γιατί τον αποφεύγει συστηματικά.

    Α, ναι και μια ομάδα παιδιών/μαθητών με όλα τα κλισέ συμπτώματα των Αμερικάνικων σχολείων όπως τα βλέπει το Hollywood.

    Boob jokes, κάπνισμα χόρτου στα διαλείμματα, κοινωνικά απαράδεκτες συμπεριφορές σε σχολείο και μια Diaz να ξαναθυμάται (ή να θέλει να ξαναθυμηθούμε) πόσο σέξι ήταν στο The Mask και το There's Something About Mary.

    Το Bad Teacher έχει ελαφρώς περισσότερες κακές κριτικές αλλά περιέργως, όχι το θάψιμο που περίμενα.

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε στις 18 Αυγούστου.



    Bad Teacher trailer 2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Άτακτη Καθηγήτρια - Bad Teacher Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top