F Οι δημιουργοί των Date, Epic και Disaster Movie ετοιμάζουν την παρωδία των Fast & Furious - FilmBoy Οι δημιουργοί των Date, Epic και Disaster Movie ετοιμάζουν την παρωδία των Fast & Furious - FilmBoy
  • Latest News

    Οι δημιουργοί των Date, Epic και Disaster Movie ετοιμάζουν την παρωδία των Fast & Furious


    Δοκιμάσαμε τα πάντα, από προσκυνήματα στην Παναγιά της Τήνου μέχρι τάμα στον Δαλάι Λάμα καβάλα σε ένα λάμα...

    Τελικά θα είναι πολύ ...πάρα πολύ ...εξαιρετικά δύσκολο θα λέγαμε, να απαλλαχτούμε από τους κύριους Jason Friedberg και Aaron Seltzer ...ναι οι γνωστοί κύριοι που μας έχουν προσφέρει κορυφαίες παρωδίες-απαυγάσματα της τέχνης όπως Date Movie, Epic Movie, Meet the Spartans, Disaster Movie, Vampires Suck και καλύτερα να το χωνέψουμε ...ΔΕΝ πρόκειται να μας απαλλάξουν για πολύ καιρό ακόμα με την φτήνια των παραγωγών τους.

    Κάθε χρόνο ένα blockbuster ή και περισσότερα κλέβει την παράσταση με αναρίθμητους φαν να πρήζουν το ίντερνετ.

    Έτσι και το γνωστό δίδυμο της συμφοράς με ρεκόρ στις "top bottom" ταινίες του Imdb.com θα επανέρχεται με έναν τίτλο-παρωδία κάποιου συγκεκριμένου franchise ...που είναι απλά μια αφορμή για να χώσουν κακόγουστες αναφορές σε μύρια τόσα άσχετα blockbuster και αμερικάνικα ριάλιτι.

    Με το The Starving Games να αναμένεται (;) στην Αμερική για 8 Νοεμβρίου (δες εδώ το trailer), οι Friedberg-Seltzer ετοιμάζουν ήδη το επόμενο πόνημα τους, πιάνοντας αυτή τη φορά το franchise του Fast and Furious.

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, μόλις ανακοινώθηκε και το δίδυμο που θα υποδυθεί τους σωσίες-παρωδίες των Paul Walker και Vin Diesel στα ονόματα των Alex Ashbaugh και Dave Pavinski, με τον πρώτο να έχει συμμετοχή σε μια ταινία με την ...Lindsey (μο)Lohan ονόματι The Canyons και τον δεύτερο να έχει εργαστεί ως stuntman στα Underworld: Rise of The Lycans, Takers  και άλλα.

    Τους υπόλοιπους ρόλους συμπληρώνουν οι Lili Mirojnick (του Cloverfield), Andrea Navedo (Remember Me) και Daniel Booko (21 and Over)  με την παραγωγή έτοιμη να ξεκινήσει τον Οκτώβρη.

    Αν οφείλουμε να παραδεχτούμε κάτι είναι πως συνήθως ξέρουν να βρίσκουν τους κατάλληλους σωσίες και να τους μεταμφιέζουν αναλόγως, με αποτέλεσμα άθλια franchise σαν το Twilight να παίρνουν εν μέρει το troll-άρισμα που τους αξίζει (δες Vampires Suck) ενώ τουλάχιστον στο Meet The Spartans έσκασε μια-δυο φορές το χειλάκι.

    Με τα sequel του F&F να γίνονται όλο και καλύτερα ...αλλά ταυτοχρόνως υπερβολικά cheesy στις σκηνές δράσης, αναρωτιόμαστε τι ακριβώς θα κάνουν για να τα σατιρίσουν και αν θα πέσει λίγο παραπάνω μπάτζετ για να δούμε μια σκηνή ανάλογη της μούφας του Fast 6 στην οποία ο Vin Diesel έσωζε τη Michelle Rodriguez.

    Όπως και να έχει δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλά καθώς η ξεπερασμένη πλέον συνταγή των αμερικάνικων spoof movies, έχει προ καιρού ξεπέσει στις γνωστές κλανιές και πεσίματα.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι δημιουργοί των Date, Epic και Disaster Movie ετοιμάζουν την παρωδία των Fast & Furious Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top