F Channing Tatum Updates: Foxcatcher, The Lego Movie, Jupiter Ascending, 22 Jump Street, Letters to Jackie - FilmBoy Channing Tatum Updates: Foxcatcher, The Lego Movie, Jupiter Ascending, 22 Jump Street, Letters to Jackie - FilmBoy
  • Latest News

    Channing Tatum Updates: Foxcatcher, The Lego Movie, Jupiter Ascending, 22 Jump Street, Letters to Jackie


    Από τη μόνιμη στήλη του FilmBoy, τα Actors/ress Updates, μαθαίνουμε ποιες είναι η επόμενες δουλειές των ηθοποιών, που βρίσκονται τώρα και ποια project δουλεύουν ή έχουν συμφωνήσει.


    Ένας από τους ραγδαία ανερχόμενους ηθοποιούς που είδε την καριέρα του τα τελευταία χρόνια να εκτοξεύεται, είναι ο Channing Tatum.

    Την προηγούμενη χρονιά έφτασε μέχρι την δεύτερη θέση στην επίσημη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς, συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό χρηματικό ποσό των $60 εκατομμυρίων, τα οποία αποτέλεσαν την συνολική αμοιβή του από τα blockbuster 21 Jump Street, Magic Mike και The Vow

    Στα δύο πρώτα απέκτησε και ρόλο παραγωγού, αυξάνοντας κατά πολύ τα εισοδήματά του.
    Την τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία σίγουρα δεν την περίμενε κάποια χρόνια πριν. 

    Όταν αποφοίτησε από το λύκειο, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και στην συνέχεια έκανε διαφορές προσωρινές δουλειές, ανάμεσά τους, αυτή και του stripper. 
    Η εν λόγω εμπειρία του, οδήγησε στην δημιουργία του Magic Mike

    Ο breakthrough ρόλος του ήρθε με το Step Up (2006) και από τότε η πορεία του ήταν μόνο ανοδική. 

    Πριν λίγους μήνες ο ηθοποιός που αποτελεί αντικείμενο λατρείας για χιλιάδες κορίτσια, έγινε μπαμπάς από την επί αρκετά χρόνια σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Jenna Dewan (συμπρωταγωνίστριά του στο Step Up). 

    Με την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, να είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ο Channing Tatum δεν επαναπαύεται, αντιθέτως εξακολουθεί να είναι αρκετά δραστήριος, συμμετέχοντας σε κάποιες από τις πιο αναμενόμενες ταινίες. 

    Οι κινηματογραφικοί ρόλοι που θα τον δούμε προσεχώς είναι οι ακόλουθοι. 


    White House Dawn


    Στην Αμερική έχει ήδη προβληθεί από τον περασμένο Ιούνιο. 
    Κοντοζυγώνει όμως και στις ελληνικές αίθουσες, αφού η προβολή του έχει προγραμματιστεί στις 19 Σεπτεμβρίου. 

    Την ιστορία μας την έχει πει δις και ο Κωνσταντίνος, με τα δύο trailer που έχει παρουσιάσει (εδώ και εδώ).
     
    Ο Tatum υποδύεται τον αστυνομικό John Cale που περνάει από συνέντευξη προκειμένου να ενταχθεί στην μυστική υπηρεσία του προέδρου των ΗΠΑ. 


    Η Maggie Gyllenhaal (Won’t Back Down) θα τον κρίνει όμως ανεπαρκή για την θέση και έτσι θα λάβει απότομα τέλος η χαρά του φιλόδοξου αστυνόμου. 

    Το μόνο που του μένει είναι τουλάχιστον μια ξενάγηση στον Λευκό Οίκο μαζί με την κόρη του Emily (Joey King) και το υπόλοιπο group των επισκεπτών. 

    Την ίδια χρονική στιγμή, μια οπλισμένη στρατιωτική οργάνωση θα εισβάλει, καταλαμβάνοντας όλο το κτίριο. 
    Ως εκ τούτου θα υπάρξουν αυτόματα αθώα θύματα, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε God save the President! 
    Και ευτυχώς για εκείνον, υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος την σωστή χρονική στιγμή. 

    Ο John αν και πικραμένος με το προηγούμενο άκυρο που έφαγε, θα σώσει τον πλανητάρχη Jamie Foxx από την επιδρομή των βαρβάρων. 
    Μα καλά, όλοι οι υπόλοιποι που είχε στην δούλεψή του, άχρηστοι ήτανε; 

    Τέλος πάντων, σώζει και την κόρη του μαζί, σώζει και όλους τους υπόλοιπους και εν τέλει saves the day. 
    Την ταινία για έναν περίεργο λόγο, αισθάνομαι ότι την έχω ήδη δει. 

    Η απογοητευτική εισπρακτική πορεία που σημείωσε μέχρι στιγμής, σίγουρα δεν αποτελεί θετικό οιωνό, αλλά ο Tatum έχει όλα όσα ένας action movie hero, χρειάζεται να έχει.


    Foxcatcher


    Ο Steve Carell έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. 
    Και φυσιογνωμικά και υποκριτικά. 
    Υποδύεται τον John Eleuthere du Pont σε αυτή την ταινία, η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία. 

    Ο du Pont είναι ένας πολυεκατομμυριούχος, ορθολογιστής, κάπως καταθλιπτικός τύπος, ένας ενθουσιώδης φίλαθλος, χορηγός αγώνων και γνωστός προπονητής.

    Είχε ιδρύσει ένα εκπαιδευτήριο-σχολή πάλης με την επωνυμία Team Foxcatcher στην Πενσυλβάνια και τον δένει μια μακρόχρονη φιλία με τον ολυμπιονίκη παλαιστή Dave Schultz, που τον υποδύεται ο Mark Ruffalo, ο οποίος είναι επίσης αγνώριστος. 

    Τα γεγονότα έχουν ως εξής: ο du Pont πυροβολεί θανάσιμα τον Schultz, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου του, Nancy Schultz (Sienna Miller) και του φύλακα ασφαλείας. 

    Φαίνεται ότι τον σκότωσε χωρίς προφανή αιτία, μιας που η αστυνομία δεν μπόρεσε να βρει κάποιο κίνητρο και ο φόνος αιτιολογήθηκε σαν πράξη σχιζοφρένιας. 
    Αργότερα διαγνώστηκε ψυχικά άρρωστος, οδηγήθηκε στην φυλακή, όπου και πέθανε 13 χρόνια μετά. 

    Ο Tatum υποδύεται τον αδελφό του αδικοχαμένου Dave και επίσης διάσημο παλαιστή, Mark Schultz, ενώ το cast συμπληρώνει η τεράστια ηθοποιός, Vanessa Redgrave στο ρόλο της μητέρας του du Pont. 

    Ο Bennet Miller (Moneyball) βρίσκεται στην σκηνοθεσία και είχε ξεκινήσει την έρευνα για την διαμόρφωση της ταινίας από το 2005. 
    Δύο χρόνια αργότερα το project του ήταν σε εξέλιξη, αλλά συνάντησε ορισμένες οικονομικές δυσκολίες. 

    Ο θάνατος του πραγματικού du Pont το 2010, φαίνεται να πυροδότησε πάλι το ενδιαφέρον και εν τέλει τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν το Οκτώβρη έως τον Δεκέμβρη του 2012. 

    Η ταινία είναι έτοιμη και η κυκλοφορία της έχει προγραμματιστεί στις 20 Δεκεμβρίου στην Αμερική, ενώ στην Ελλάδα πιθανότατα θα έρθει στις 7 Φεβρουαρίου. 

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας προϊδεάζει ότι ίσως έχουμε έναν σημαντικό Oscar contender της επόμενης απονομής. 

    Ο Miller φαίνεται να θέλει να επαναλάβει τον καλλιτεχνικό θρίαμβο του Truman Capote (2005), το οποίο συγκέντρωσε 5 υποψηφιότητες συνολικά στα Oscar (σεναρίου, σκηνοθεσίας καλύτερης ταινίας, β’ γυναικείου ρόλου για την Catherine Keener και φυσικά την νίκη του Philip Saymour Hoffman ως καλύτερου ηθοποιού). 

    Λόγω του πολύ καλού σεναρίου του Dan Futterman, αναδείχθηκε η έξοχη ερμηνεία του Philip Saymour Hoffman στο ρόλο της εμβληματικής προσωπικότητας του διάσημου συγγραφέα. 

    Ο Futterman ένωσε τις δυνάμεις του με άλλον έναν επιτυχημένο δημοσιογράφο, τον E.Max Frye και από κοινού παρέδωσαν το σενάριο για το Foxcatcher, βασιζόμενοι στα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν. 

    Το Moneyball του 2011, ξεπέρασε κατά μία τις υποψηφιότητες του Capote, ενώ το Foxcatcher φαίνεται να θέτει το πήχη επίσης πολύ ψηλά. 

    Οι συζητήσεις που θέλουν το film να φτάνει μέχρι τα Oscar, έχουν ήδη ξεκινήσει, με το όνομα του Carell να είναι αυτό το πιο πολυσυζητημένο για μια υποψηφιότητα. 
    Η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του, συμβάλει σε αυτό. 

    Όσον αφορά για τον Tatum και εκείνος αναλαμβάνει έναν απαιτητικό ρόλο. 
    Αν μη τι άλλο, το να υποδύεσαι ένα υπαρκτό πρόσωπο, έχει μεγαλύτερη δυσκολία σε σύγκριση με έναν χαρακτήρα που τον πλάθεις εξολοκλήρου ο ίδιος. 

    Η υποψηφιότητα βέβαια για Oscar β΄ ανδρικού ρόλου, φαντάζει δύσκολη, ενώ ο Ruffalo φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες για την συγκεκριμένη κατηγορία (έχει ήδη προταθεί μία φορά).  

    Ο Tatum πάντως παραδέχεται σε συνεντεύξεις του ότι πρόκειται για τον πιο δύσκολο ρόλο που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής.


    The Lego Movie


    Θα δώσει επίσης την φωνή του στο επερχόμενο The Lego Movie
    Ένα πολυπληθές cast σε μια ταινία που ήδη έχει πολυσυζητηθεί και κατά καιρούς μαθαίνουμε διάφορα νέα σχετικά με την επικείμενη προβολή της.

    Η ιστορία παρουσιάζει έναν απλό καθημερινό lego τύπο (με την φωνή του Chris Pratt), που θα θεωρηθεί εσφαλμένα ως ένας Muster builder, ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρει και πολλά. 


    Βοήθεια θα έχει από τον γηραιό Vitruvius (Morgan Freeman), από το σκληρό καρύδι Lucy (Elizabeth Banks) και από τον Batman (!)(Will Arnett - αυτός είναι ο νέος Μπάτμαν που θα προηγηθεί του Ben.

    Όλοι μαζί θα πολεμήσουν τον τύραννο Lord Business (ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν εκτός του Will Ferrell;), ο οποίος θα προσπαθήσει να καταστρέψει το σύμπαν των lego, κολλώντας τα πάντα μαζί. 

    Ο Tatum δεν κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά αντιθέτως θα δώσει την φωνή του στον lego Superman. 
    Cameo εμφανίσεις θα έχουμε και από τις lego εκδοχές των Wonder Woman και Green Lantern. 

    Ο κόσμος των Lego θα ζωντανεύσει λοιπόν και ίσως το επόμενο βήμα είναι να γίνει και μια ταινία με πρωταγωνιστή τον κόσμο των playmobil… 

    Η κυκλοφορία του στις αμερικανικές αίθουσες έχει οριστεί για τις 7 Φεβρουαρίου 2014, ενώ στα δικά μας τα μέρη έρχεται κατά τις 20 Μαρτίου 2014. 
    It will be ultimate fun for the kids I guess, ενώ οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια, όταν δεν χτιζόταν σωστά το ρημάδι. 

    Το trailer πάντως έχει πλάκα, με αυτές τις μικροσκοπικές φιγούρες που περιγράφουν το καταστροφικό ενδεχόμενο που έρχεται.


    Jupiter Ascending


    Αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της sci-fi περιπέτειας Jupiter Ascending όπου τα αδέλφια Wachowski ετοιμάζουν πυρετωδώς την καινούρια τους ταινία επιστημονικής φαντασίας. 

    Σε αυτήν παρουσιάζεται η Jupiter Jones (Mila Kunis), μια άτυχη Ρωσίδα μετανάστρια που καθαρίζει τουαλέτες για να ζήσει. 

    Θα ανακαλύψει όμως ότι το γενετικό της υλικό είναι από πάστα γεννημένης αρχηγού και αυτό θα την κάνει αυτόματα στόχο, καθώς αποτελεί απειλή για την Queen of the Universe που κινδυνεύει να χάσει την κυριαρχία της. 

    Στρατιές θα σταλούν τότε για να εξοντώσουν την μέχρι πρότινος ανυποψίαστη νεαρά. 
    Ο Channing Tatum μετατρέπεται στον ξανθό ατρόμητο πολεμιστή Caine που θα την προστατέψει μέχρι τέλους.

    Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο και η ημερομηνία κυκλοφορίας του film στις αμερικανικές αίθουσες έχει οριστεί για τις 25 Ιουλίου 2014. 

    Το όνομα του παραγωγού Grant Hill, που είχε συνεργαστεί με τα αδέλφια Wachowski στα Speed Racer (2007) και Cloud Atlas, έχει ακουστεί και πάλι. 
    Άλλο ένα σίγουρα επιτυχημένο βήμα για την καριέρα του Tatum. 

    Η Mila Kunis όμως, φαίνεται ότι θα είναι αυτή που θα επωφεληθεί τα μέγιστα, καθώς η καριέρα της αναμένεται να φτάσει σε άλλο επίπεδο, μετά την προβολή της ταινίας.


    22 Jump Street


    Sequel της επιτυχημένης πρώτης ταινίας. 
    Το 21 Jump Street αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς που μετρά πάνω από 100 επεισόδια και είχε τότε φανατικό κοινό. 

    Η ταινία δημιουργήθηκε 20 χρόνια μετά την ολοκλήρωση του αμερικάνικου tv-show και αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις της προηγούμενης χρονιάς, καθώς απέσπασε θετικές κριτικές και εισπρακτικά τα πήγε περίφημα. 

    Ο Γιώργος όπως έγραψε στο review του, είδε με συμπάθεια αυτήν την εφηβική κωμωδία, σε αντίθεση με την ερμηνεία του Tatum
    Είναι κάπως άνευρος στην κωμωδία, αλλά ίσως χρειάζεται χρόνο για να εξοικειωθεί περισσότερο με το συγκεκριμένο είδος. 

    Θα μου πείτε ή το χεις ή δεν το χεις. 
    Τέλος πάντων, η είδηση του δεύτερου επερχόμενου μέρους, ήρθε πολύ γρήγορα μετά την προβολή του πρώτου. 

    Η παραγωγή έχει προσεγγίσει την ίδια συγγραφική ομάδα, ενώ το αταίριαστο συγγραφικό δίδυμο θα επαναλάβει τους ρόλους του. 

    O Jonah Hill που έχει βάλλει το χεράκι του στο σενάριο, φαίνεται ότι θα πρέπει να σκαρφιστεί μια καινούρια ιστορία για τους γκαφατζήδες αστυνομικούς, ορμώμενος από την αρχική σειρά. 

    Αν και το  sequel αρχικά είχε τιτλοφορηθεί σαν 21 Jump Street 2, στην συνέχεια μετονομάστηκε σε 22 Jump Street, το οποίο ίσως να σημαίνει μια καινούρια πλέον αστυνομική βάση για τους θαρραλέους αστυφύλακες με την ανορθόδοξη συμπεριφορά. 

    Η κυκλοφορία του νέου film αναμένεται για τις 13 Ιουνίου 2014, αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.


    Letters to Jackie


    Επίσης θα συμμετέχει σε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του προέδρου John F.Kennedy που θα έχει τίτλο “Letters to Jackie”. 
    Σε αυτό θα παρουσιαστούν κάποια από τα γράμματα που στάλθηκαν στην Jackie Kennedy, μετά την δολοφονία του συζύγου της. 

    Συγκεκριμένα ο Tatum μαζί με τους Jessica Chastain, Viola Davis, Anne Hathaway, Michelle Williams, Betty White και Zooey Deschanel, θα διαβάσουν 21 προσεκτικά επιλεγμένες από τις συνολικά 800.000 επιστολές. 

    Το όλο εγχείρημα θα κινηματογραφιστεί από τον Bill Coutourie και θα έχει ως βάση το βιβλίο της Ellen Fitzpatrick

    Η προβολή του θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Kennedy Presidential Library στην Βοστώνη, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του παγκοσμίου φήμης προέδρου.

    Νάσος Κυριακίδης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Channing Tatum Updates: Foxcatcher, The Lego Movie, Jupiter Ascending, 22 Jump Street, Letters to Jackie Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top