F Νέο γεμάτο δράση προεδρικό trailer για το White House Down‏ - FilmBoy Νέο γεμάτο δράση προεδρικό trailer για το White House Down‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο γεμάτο δράση προεδρικό trailer για το White House Down‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Επανερχόμαστε σιγά σιγά ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς μετά την κρεατίλα και κρασίλα των γιορτών και ένα από τα trailer που κυκλοφόρησε εκείνες τις μέρες, ήταν και το δεύτερο του White House Down.

    Μετά την προβολή του Olympus Has Fallen τον Μάρτιο, που δεν τα πήγε κι άσχημα (96 στην Αμερική, 131 παγκοσμίως από ένα μπάτζετ των $70 εκατομμυρίων) μένει να δούμε αν η δεύτερη copy-paste καταστροφή του Λευκόσπιτου, θα μπορέσει να επιβληθεί της άλλης στα ταμεία, πριν αρχίσει να βαριέται ο κόσμος.

    Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι ο αστυνομικός John Cale (Channing Tatum) ο οποίος μόλις έχει αρνηθεί την δουλειά των ονείρων του στην Μυστική Υπηρεσία της Προστασίας του προέδρου της Αμερικής James Sawyer (Jamie Foxx)...




    Προκειμένου να μην καταλάβει κάτι η κόρη του (Joey King) και απογοητευθεί με τα νέα, την παίρνει μαζί του σε μια περιήγηση στον Λευκό Οίκο ...και την ίδια στιγμή κατά σύμπτωση μια βαριά οπλισμένη παραστρατιωτική ομάδα με επικεφαλής τον Stenz (Jason Clarke) τον καταλαμβάνει, κρατώντας μέσα στους ομήρους και την κόρη του John.

    Με την κυβέρνηση της χώρας του να έχει πέσει στο χάος και τον χρόνο να εξαντλείται, ο John Cale είναι ο μόνος που έχει απομείνει για να σώσει τον πρόεδρο της Αμερικής και την κόρη του.

    Θυμίζουμε πως συμπρωταγωνιστούν οι Maggie Gyllenhaal, James Woods, Garcelle Beauvais, Richard Jenkins, Alice Dawson, Rachelle Lefevre και σκηνοθετεί ο πιο "αμερικανιάς πεθαίνεις" Roland Emmerich (Independence Day, Godzilla, The Day After Tomorrow, 2012) σε σενάριο του James Vanderbilt (Zodiac, The Losers, The Amazing Spider-Man και του επερχόμενου reboot του Robocop).

    Σε σχέση με το πρώτο trailer που είδατε γύρω στα τέλη Μαρτίου, ετούτο δω φαντάζει λιγότερο σκοτεινό και περισσότερο εστιασμένο στη δράση και το χιούμορ.

    Ειλικρινά πέθανα στα γέλια βλέποντας τον Πρόεδρο να ρίχνει με μπαζούκα, να τσαντίζεται για...τα παπούτσια του και να...μας βάζει τα γυαλιά (κυριολεκτικά!).

    Παρ'όλα αυτά και δεδομένης της φυσικής προβλεψιμότητας του σεναρίου, εξακολουθεί να μας 'τραβάει' περισσότερο η παραγωγή της Columbia, σε σχέση με το Olympus Has Fallen.

    Το..."Λευκόσπιτο Πέφτει" θα ανοίξει 28 Ιουνίου στην Αμερική και ο ελληνικός τίτλος του θα είναι Λευκός Οίκος: Η Πτώση.

    Δείτε το καινούριο trailer και αναμένουμε ημερομηνία εξόδου για την Ελλάδα.

    Υ.Γ.: Παρακαλείται όποιος θέλει να γυρίσει ανάλογη ταινία με τον Σαμαρά, να τον βάλει να ανατινάζεται από τον μπαζούκα στα πρώτα 5 λεπτά...και όχι να τον κουβαλάει.

    White House Down trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο γεμάτο δράση προεδρικό trailer για το White House Down‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top