F 3 Trailer και 3 clips για το ατμοσφαιρικό Only God Forgives - FilmBoy 3 Trailer και 3 clips για το ατμοσφαιρικό Only God Forgives - FilmBoy
  • Latest News

    3 Trailer και 3 clips για το ατμοσφαιρικό Only God Forgives


    Το Only God Forgives, η νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του Drive, Nicolas Winding Refn ήταν μέσα στις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

    Η υπόθεση θυμίζουμε πως αφορά τον Julian (Ryan Gosling), έναν άντρα που έχει αυτοεξοριστεί στην Μπανγκόκ μετά από τη δολοφονία ενός αστυνομικού και ζει εκεί διευθύνοντας ένα γυμναστήριο ταϊλανδέζικου μποξ.

    Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι βιτρίνα για το εμπόριο ναρκωτικών, στο οποίο είναι συνεργός με την μητέρα του και τον αδερφό του.

    Όταν ο τελευταίος βρεθεί νεκρός, ο Julian θα θελήσει να εκδικηθεί τον υπεύθυνο, έναν αστυνομικό γνωστό με το παρατσούκλι "Ο Άγγελος Της Εκδίκησης".

    Στην προβολή του στις Κάννες δίχασε, παρ'όλα αυτά κυκλοφόρησε κανονικά στην Αμερική σε περιορισμένο κύκλωμα διανομής ενώ αναμένεται και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

    Ελλάδα δεν πρόκειται να το δούμε τελικά (αν θέλετε ...άλλη μια αναμενόμενη εξέλιξη για τις φετινές προβολές) γνωρίζοντας μόνο πως ήταν να το προβάλει η Spentzos/Seven στις 19 Σεπτεμβρίου.

    Παρατηρώντας ότι η ταινία βρίσκεται συχνά στα δημοφιλή ποστ του FilmBoy, μπορείτε να δείτε άλλα τρία κλιπάκια και trailers που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα.

    Όσοι το έχετε δει αφήστε τις εντυπώσεις σας στο γνωστό σημείο αλλά αν θέλετε μια γνώμη (και μέχρι να έχουμε το review), η ταινία διέθετε εξαιρετική σκηνοθεσία, αισθητική και soundtrack αλλά ισχνότατο σενάριο, συνοχή και χαρακτήρες.


    Kostas Tsokos.














    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 3 Trailer και 3 clips για το ατμοσφαιρικό Only God Forgives Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top