F Nothing Left to Fear trailer: Ο ροκάς Slash στη παραγωγή μεταφυσικού τρόμου - FilmBoy Nothing Left to Fear trailer: Ο ροκάς Slash στη παραγωγή μεταφυσικού τρόμου - FilmBoy
  • Latest News

    Nothing Left to Fear trailer: Ο ροκάς Slash στη παραγωγή μεταφυσικού τρόμου


    Μετά τον Rob Zombie (The Lords of Salem, Halloween II) και την ...περίεργη έως τώρα πορεία του στο σινεμά τρόμου, ένας ακόμα ροκάς αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο.

    Ο λόγος για τον θρυλικό κιθαρίστα των Guns n' Roses, Slash, που ανέλαβε την παραγωγή αλλά και το soundtrack της ταινίας τρόμου Nothing Left to Fear.

    Βασισμένη στις Επτά Πύλες της Κόλασης (ένας από τους πολλούς τοπικούς μύθους της Αμερικής), η ταινία διαδραματίζεται στην πόλη Stull του Κάνσας, όπου ένας νεαρός πάστορας και η οικογένειά του έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με το απόλυτο κακό. 


    Ο πάστορας Dan (James Tupper, Playing for Keeps) και η σύζυγός του, Wendy (Anne Heche, Rampart) θεωρούν την μικρή πόλη Stull το τέλειο μέρος για να μεγαλώσουν την έφηβη κόρη τους (Rebekah Brandes, Bellflower) και την μικρότερη αδελφή της (Jennifer Stone).

    Λίγο μετά την άφιξή τους στην πόλη, οι αισιόδοξοι γονείς συνειδητοποιούν ότι το Stull κάθεται επάνω σε μία από τις επτά πύλες της κόλασης και ότι οι κάτοικοι του είναι αποφασισμένοι να φέρουν μια νέα εποχή του σκότους.

    Η σκηνοθεσία είναι του πρωτάρη Anthony Leonardi III και το καστ συμπληρώνουν οι: Ethan Peck (In Time), Wayne Pere (Creature) και ο Clancy Brown (John Dies at the End).


    Τι λέτε; 
    Αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί ο Slash με την 7η τέχνη ή θα ήταν καλύτερα να παραμείνει στη μουσική ...και στα κομμωτήρια;  

    Ανασημοσίευση από Horrorant.



    Nothing Left to Fear trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nothing Left to Fear trailer: Ο ροκάς Slash στη παραγωγή μεταφυσικού τρόμου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top