F HALLOWEEN 2 : Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ - FilmBoy HALLOWEEN 2 : Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ - FilmBoy
  • Latest News

    HALLOWEEN 2 : Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

    **********   4/10
    Συνήθως τα Halloween κάνουν πρεμιέρα Οκτώβριο που είναι και η γιορτή στην Αμερική. 

    Το δεύτερο έργο του Rob Zombie όμως (και 10ο γενικά με ήρωα τον Μαικ Μαγιερς, αν ξέρεις να μετράς) βγαίνει παγκοσμίως νωρίτερα, στα τέλη Αυγούστου, μαζί με άλλο ένα αναμενόμενο από πολλούς φαν θρίλερ, το οποίο θα δείτε αύριο από το Next Months Big Movies, στο KostasBlog.

    Σενάριο, σκηνοθεσία, μουσική και παραγωγή από τον κολλητό του Alice Cooper, Rob Zombie ο οποίος πέρασε πολλές ώρες στα φόρουμ για να εξηγεί ότι το H2 δεν είναι remake του Halloween 2 του ’81 αλλά το sequel του δικού του Halloween του 2007.

    Πράγματι, το φιλμ ξεκινά ακριβώς λίγα λεπτά από εκεί που τελειώνει το προηγούμενο, κάνοντας το τον ορισμό του sequel

    Το μπέρδεμα έγινε γιατί στα πρώτα 20 λεπτά γίνεται όντως αναφορά στο πρωτότυπο δεύτερο του 81, συν το ότι πολλοί φανς δεν του συγχωρούν ότι ξανά άρχισε να μέτρα από το μηδέν, ‘αποκληρώνοντας’ τα προηγούμενα.

    Όπως και να’χει, η Dimension Films (ουρά των αδελφών Weinstein) έχει βάσιμες προσδοκίες για καλές εισπράξεις, μετά την αποδοχή που είχε το προηγούμενο (30 εκ. δολάρια άνοιγμα τριημέρου, 60 συνολικά μόνο στις ΗΠΑ) κάτι που χρειάζεται επειγόντως.

    Όπως φαίνεται και στο trailer, η ταινία ξεκινά με τη  Λορυ (Scout Taylor-Compton, η εικοσάχρονη που έκανε τη babysitter στο Obsessed αν θυμάστε) να νομίζει ότι σκότωσε τον Μαικ Μαγιερς (Tyler Mane) και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου φυσικά εκεί θα τη βρει ο πολύ ζωντανός γίγαντας με το χασαπομαχαιρο ο οποίος θα σκοτώσει τους πάντες εκτός ...

    Δυο χρόνια μετά, η Λορυ, ο Σερίφης (Brad Dorrif) και ο Δρ Σαμουελ Λουμις (Malcolm McDowell) θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι με τον Μαικ, ο οποίος θέλει να βρει την αδελφή του και να την ...

    Όσοι νομίζατε ότι ο Λουμις πέθανε στο προηγούμενο, έχετε δίκιο. Ουπς! ... 
    Τι κάνουμε, λοιπόν, όταν μετανιώνουμε για μια λεπτομέρεια στο σενάριο η οποία δε μπορεί να αναιρεθεί;   

    Εύκολο.
    Στη κυκλοφορία του DVD φτιάχνουμε ένα directors cut unrated, όπου βάζουμε μια σκηνή με τον Λουμις να επιτίθεται στο Μαικ, δείγμα του ότι τελικά επέζησε. Χα!

    Στο cast είναι και η γυναίκα του Rob, η Sheri Moon Zombie που έπαιξε και στο πρώτο, πρώην χορεύτρια και μοντέλο του Playboy to 05. 

    Από το trailer και μόνο, μιας και δε βρήκα πουθενά reviews ακόμα (αυτα γραφονται μεσα Ιουλη), φαίνεται αρκετά πιο σκοτεινό, με έναν πραγματικά τρομαχτικό Μαγιερς (όχι σαν παλιά που ήταν περισσότερο για τις απόκριες παρά για να τρομάζεις), με πολλές εντυπωσιακές σκηνές, ρεαλιστικότερο ήχο και γενικά μου φαίνεται πιο ώριμο, άρα και πιο τρομακτικο.

    Update:   Ειμαι στη δυσαρεστη θεση να τα παρω ολα πισω!
    Καθολου τρομαχτικο, με λιγες σκηνες αξιες λογου (κι αυτες μονο αν δεις την unrated version) αλλα το σπουδαιοτερο ειναι οτι δεν μπορεις να το παρακολουθησεις αν δεν εχεις δει το πρωτο.


    Μη βιαστειτε να μου πειτε οτι αυτο σημαινει sequel γιατι υποτιθεται οτι ο ιδιος ο Rob ελεγε οτι ειναι μια δευτερη ταινια που συνεχιζει την ιστορια μεν, αλλα το θεωρει εντελως ξεχωριστο απο το 1ο.


    Βλεπετε...δεν ξεχναω.


    Το γεγονος οτι με πηρε ο υπνος απο τις 2 ενω συνηθως κοιμαμαι 4, δεν το τιμαει καθολου.


    Πρεμιέρα στην Ελλάδα από την Odeon στις 8 Οκτωβρη, ενα μηνα μετα την Αμερική.
    Δείτε το trailer.                  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HALLOWEEN 2 : Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top