F Ο σκηνοθέτης του Immortals αναλαμβάνει το sci-fi action The Panopticon - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Immortals αναλαμβάνει το sci-fi action The Panopticon - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Immortals αναλαμβάνει το sci-fi action The Panopticon


    Τον Tarsem Singh τον γνωρίζουμε για την ιδιαίτερη, καλλιτεχνική, βιντεοκλιπίστικη αισθητική του, χαρακτηριστική τόσο στο θριλεράκι The Cell με την JLo όσο και στα The Fall (υποτιμημένο), Immortals και την πρόσφατη σαχλαμαρίτσα Mirror Mirror.

    Σύμφωνα με το The Wrap, ένα από τα επόμενα του σχέδια θα είναι το επιστημονικής φαντασίας The Panopticon στο οποίο ένας άντρας λαμβάνει μήνυμα από τον μελλοντικό εαυτό του σχετικά με το τέλος του κόσμου και καλείται να ανακαλύψει ποιος ο ρόλος του σε όλα αυτά και πως θα καταφέρει να το αποτρέψει πριν να είναι αργά.

    Το σενάριο έχει αναλάβει ο Craig Rosenberg (The Uninvited, After the Sunset) και την παραγωγή η Good Universe και ο Andrew Lazar (Get Smart, Jonah Hex).

    Προσωπικά είμαι πάντοτε περίεργος για την αισθητική του Singh που θα είναι ακόμα πιο ταιριαστή στο είδος της επιστημονικής φαντασίας.

    Αρκεί όμως αυτό, όταν σχεδόν όλες του οι δουλειές έχουν αποδειχτεί σεναριακά ...κούφιες;


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Immortals αναλαμβάνει το sci-fi action The Panopticon Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top