F Enough Said trailer: O James Gandolfini σε μια από τις τελευταίες του ταινίες - FilmBoy Enough Said trailer: O James Gandolfini σε μια από τις τελευταίες του ταινίες - FilmBoy
  • Latest News

    Enough Said trailer: O James Gandolfini σε μια από τις τελευταίες του ταινίες


    Δεν πάνε ούτε δύο μήνες από τότε που πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του James Gandolfini από καρδιακή προσβολή.

    Όμως, το κινηματογραφικό ύστατο αντίο δεν το έχουμε πει ακόμα στον αδικοχαμένο ηθοποιό, καθώς απομένουν να κυκλοφορήσουν δύο ακόμα ταινίες του.

    Το Enough Said είναι η μία από αυτές (η άλλη το Animal Rescue που βρίσκεται σε διαδικασία post-production και θα κυκλοφορήσει το 2014), και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο του trailer.

    Μαζί με τον Gandolfini συμπρωταγωνιστούν οι Julia Louis-Dreyfus, Catherine Keener, Toni Collette, Ben Falcone, Eve Hewson, Tavi Gevinson και Tracey Fairaway ενώ σκηνοθετεί η Nicole Holofcener της σειράς Parks and Recreation και του Please Give με τη Rebecca Hall.

    Η υπόθεση αφορά την Eva (Louis-Dreyfus), μια διαζευγμένη και single μητέρα, που περνάει τις μέρες της απολαμβάνοντας τη δουλειά της ως μασέρ αλλά φοβούμενη ταυτόχρονα την επικείμενη αποχώρηση της κόρης της για το κολέγιο.

    Ένα βράδυ θα συναντήσει σε ένα πάρτι τον Albert (Gandolfini), έναν γλυκό και αστείο άντρα που αισθάνεται παρόμοια κενά στη ζωή του.

    Καθώς το ειδύλλιο τους ανθίζει γρήγορα, η Eva θα γίνει φίλη με μια νέα πελάτισσα της, την Marrianne (Keener), μια όμορφη ποιήτρια, η οποία κράζει συνέχεια τον πρώην άντρα της.

    Οι εξομολογήσεις της θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σχέση της Eva με τον Albert καθώς μαντέψτε ποιανής πρώην ήταν ο Albert...

    Η ταινία αν και παίζει στο κλασικό γλυκόπικρο μοτίβο των σχέσεων στα -άντα, φαίνεται συμπαθέστατη, ακροβατώντας ανάμεσα στο γλυκόπικρο, χιούμορ και την τρυφερότητα ενώ ο Gandolfini γεμίζει την οθόνη με την ζεστή του παρουσία.

    Το Enough Said θα προβληθεί σε περιορισμένο κύκλωμα διανομής στις 20 Σεπτεμβρίου από τη Fox Searchlight και μέχρι να μάθουμε πληροφορίες για ελληνική διανομή, δείτε το trailer και αφήστε γνώμες.


    Kostas Tsokos.


     
    Enough Said trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Enough Said trailer: O James Gandolfini σε μια από τις τελευταίες του ταινίες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top