F Οι 6 πολυαναμενόμενες ταινίες του Αυγούστου - FilmBoy Οι 6 πολυαναμενόμενες ταινίες του Αυγούστου - FilmBoy
  • Latest News

    Οι 6 πολυαναμενόμενες ταινίες του Αυγούστου

    Συνέχεια στα καλοκαιρινά μας αφιερώματα και προχωράω κατευθείαν στο παρασύνθημα και τις ταινίες που κυκλοφόρησαν ήδη μέσα στον Αύγουστο αλλά και όσες ακόμη περιμένουμε καθώς βρισκόμαστε σε διακοπές ...ή γυρίζουμε από αυτές.



    THIS IS THE END

    Η μεταποκαλυπτική κωμωδία των Seth Rogen και Evan Goldberg ήταν ίσως η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς μέχρι στιγμής.

    Αν και το μεταποκαλυπτικό σκηνικό με τους σαταναραίους και τα δαιμόνια έμοιαζε παράταιρο ως αφορμή εκκίνησης της πλοκής, έριχνες αρκετό γέλιο με τις καφρίλες, τις αναφορές σε άλλες ταινίες των Rogen, Franco, Jonah Hill, το 'φανταστικό' sequel στο Pinnapple Express, την σκηνή-σάτιρα του Εξορκιστή, το cameo της Emma Watson, τον ΘΕΟ Danny McBride και φυσικά...τους Backstreet Boys!

    Έχανε λίγο στο μεσαίο κομμάτι της με την προσπάθεια επιβίωσης της παρέας μέσα στην έπαυλη του Franco, αλλά η έντονη αίσθηση αυτοσαρκασμού σε κέρδιζε και πρόσθεσε αρκετούς πόντους απόλαυσης στην ταινία.

    Από 1η Αυγούστου στις αίθουσες




    ELYSIUM

    Ο Παναγιώτου δηλώνει απογοητευμένος αλλά το sci-fi θέλει σινεμαδάκι όπως και να έχει...οπότε θα το ρισκάρουμε και θα τραβήξουμε για καμιά αίθουσα (εγώ το κόβω για 6αράκι συνονόματε).

    Για περισσότερα από την νέα προσπάθεια του σκηνοθέτη του District 9, τσέκαρε εδώ το review και περίμενε μέχρι τις 22 Αυγούστου που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες.




    WE'RE THE MILLERS

    Όσες φορές πήγες σινεμά μέσα στον Ιούλιο δεν γίνεται να μην πέτυχες το trailer του We're The Millers...και είναι αλήθεια πως φαίνεται να έχει πλάκα όπως έλεγε και ο Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς στο trailer.

    Σκηνοθετεί ο Rawson Marshall Thurber του Dodgeball, με πρωταγωνιστές τον Jason Sudeikis από το Horrible Bosses, τον πιτσιρικά Will Poulter που μεγάλωσε (τον θυμάστε από τα Son of Rambow και Narnia: The Voyage of the Dawn Treader) και την Emma Roberts (Scream 4).

    Α, και επίσης...ανάμεσα σε τρελές καταστάσεις, ατάκες και κυνηγητά, η Jennifer Aniston επιδίδεται σε στριπτίζ...καθόλου άνοστον...

    Need I say more;

    Αναμένεται 22 Αυγούστου.




    PLANES

    Οι Disney-Pixar μοιάζουν να έχουν ξεμείνει από ιδέες με ετούτο εδώ το spin-off των Cars, να έχει επακριβώς ίδιους χαρακτήρες (Βλαχοαμερικάνος rookie, θηλυκή συμμετοχή, ο βρετανός ανταγωνιστής και ο ισπανομεξικανο-τάδε και άλλα πολλά).

    Αρχικά προοριζόταν για straight-to-dvd και μένει να δούμε αν μπορεί να το διασκεδάσει και κάποιος άλλος, πέρα από την πιτσιρικαρία.

    Δεν μπορεί να είναι χειρότερο από το Turbo της Dreamworks...ή μήπως όχι;


    Οι κριτικές μέχρι στιγμής δείχνουν εγγυημένη μπαλαφάρα αλλά εμείς θα ξέρουμε στις 22 Αυγούστου...



    THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

    Η γνωστή συνταγή "μοσχοπουλημένο teen fantasy βιβλίο, γλυκανάλατες φατσούλες και ρομάντζο" που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο franchise και να σβήσει από το χάρτη την πικρή γεύση από το πρόσφατο στραπάτσο ανάλογων προσπαθειών τύπου Beatiful Creatures.

    Μέσα στον κόσμο μας υπάρχουν ένας άλλος κόσμος γεμάτος από δαίμονες και τέρατα και μια κοπέλα θα ανακαλύψει πως είναι απόγονος των Shadowhunters, μιας ειδικής σέκτας που κυνηγάει κάθε δαιμονοτερατικό στοιχείο και θα προσπαθήσει να ξαναβρεί την πρώην Shadowhunter μητέρα της καθώς προστατεύει τη Νέα Υόρκη.

    Από το trailer που σίγουρα θα έχεις βαρεθεί να βλέπεις αυτή την εποχή στις αίθουσες, καταλαβαίνουμε πως ακροβατεί ανάμεσα σε Twilight, Constantine και Underworld.

    Οι πρώτες κριτικές πάντως λένε πως δεν θα μας πεθάνει και πολύ στο ρομάντζο.
    Πάλι καλά...

    Τα υπόλοιπα από 29 Αυγούστου στις ελληνικές αίθουσες.




    BLUE JASMINE

    Χρονιά χωρίς Woody Allen είναι σαν χρονιά στην Ελλάδα χωρίς απεργία ...δηλαδή γεγονός πρακτικά αδύνατον.

    Ο Woody συνεχίζει τα σούρτα φέρτα σε διάφορες πόλεις του κόσμου, όμως αυτή τη φορά σκηνικό δεν είναι η Ευρώπη αλλά η Αμερική και το San Francisco.

    Το ξέρεις πως ο Woody Allen εδώ και χρόνια κάνει την ίδια ταινία και επαναλαμβάνεται του θανατά (με εξαίρεση το Matchpoint), πως όλο και κάποιον χαρακτήρα θα συναντήσεις που να είναι ίδιος με εκείνον και πως όσο καλό ήταν τελικά το Μεσάνυχτα στο Παρίσι, το Στη Ρώμη με Αγάπη δεν στάθηκε στα ίδια επίπεδα.

    Οι πρώτες κριτικές του Blue Jasmine δείχνουν καλές αλλά αυτό που θα αποτελεί και πάλι εγγύηση είναι πως η ώρα θα περνάει αβίαστα και ευχάριστα.

    Όσο για το καστ δείχνει και πάλι εκλεκτό με την Cate Blanchett ως σύζυγος με ζωή σε κρίση να φαντάζει για μια ακόμα φορά εξαιρετική και από δίπλα της οι Sally Hawkins, Alec Baldwin, Bobby Cannavale, ο θεούλης κωμικός  Louis CK (ποιος δεν βλέπει το Louie;) και πολλοί ακόμα.

    Ξαναδές εδώ το trailer και περίμενε να σε ταξιδέψει στις 29 Αυγούστου.



    Αυτά και από τον Αύγουστο και μόλις γυρίσετε από τις διακοπές, ετοιμαστείτε για τα υπόλοιπα blockbuster, κωμωδίες και γλυκόπικρα που περίσσεψαν...αλλά και μερικά καινούρια που θα σκάσουν μύτη από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη...


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι 6 πολυαναμενόμενες ταινίες του Αυγούστου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top