F Διαρροή trailer των Amazing Spider-Man 2, X-Men: Days of Future Past και Guardians of The Galaxy! - FilmBoy Διαρροή trailer των Amazing Spider-Man 2, X-Men: Days of Future Past και Guardians of The Galaxy! - FilmBoy
  • Latest News

    Διαρροή trailer των Amazing Spider-Man 2, X-Men: Days of Future Past και Guardians of The Galaxy!


    Ναι καλά διάβασατε ...έχουν ήδη κυκλοφορήσει και διαρρεύσει τα trailer, αλλά τα κινηματογραφικά studios θα μας αρρωστήσουν μέχρι να τα δούμε κανονικά (έχει βγει το μάτι να τα ψάχνεις στα ιντερνέτια αυτές τις μέρες).

    Αυτό του Amazing Spider-Man 2 το είχατε δει και εδώ  ...μέχρι που κατέβηκε, αλλά παρακάτω υπάρχει σε λίγο καλύτερη ανάλυση, ενώ των X-Men...κόβεται προς το τέλος αλλά για όσο διαρκεί θα σου σηκωθεί η τρίχα με το πόσο πιο επικά δραματικό και darky φαίνεται.

    Όσο για τους Guardians of The Galaxy, την ΄περίεργη' διαγαλαξιακή υπερομάδα που ετοιμάζεται να μεταφέρουν του χρόνου τα Marvel Studios...είναι μόνο 40 πολύ γρήγορα δευτερόλεπτα γερού sci-fi footage αλλά δεν μπορούμε να έχουμε άποψη καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των γυρισμάτων δεν έχει τελειώσει ακόμα.

    Φαίνεται ενδιαφέρον πάντως, διαφορετικό και διασκεδαστικό...(τον...Rocket Racoon να δω ζωντανά στο πανί και τι στον κόσμο!).


    Kostas Tsokos.


    /

    /

    /
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Διαρροή trailer των Amazing Spider-Man 2, X-Men: Days of Future Past και Guardians of The Galaxy! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top