F The Wind Rises trailer: Το νέο αριστούργημα του Hayao Miyazaki; - FilmBoy The Wind Rises trailer: Το νέο αριστούργημα του Hayao Miyazaki; - FilmBoy
  • Latest News

    The Wind Rises trailer: Το νέο αριστούργημα του Hayao Miyazaki;


    Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με το full-length trailer της νέας ταινίας του Studio Ghibli, The Wind Rises, σε σκηνοθεσία του θρύλου των animation, Hayao Miyazaki.
    Ο μπαμπάς και ο Τσώκος (και όταν μεγαλώσω λίγο, σίγουρα κι εγώ), ως οπαδοί του studio Ghibli και των έργων τους, παρακολουθούν στενά τα μελλοντικά τους project και ειδικά για τον Miyazaki, κάθε νέα ταινία στην οποία εμπλέκεται με κάποιο τρόπο (θυμηθείτε το trailer του From Up To Poppy Hill).

    Σε αυτή τη ταινία, ο Miyazaki επιστρέφει στη σκηνοθεσία μετά από το Ponyo του 2008.

    Το trailer που κυκλοφόρησε είναι πανέμορφο, αγνό, και όπως λέει κι ο μπαμπάς, μακρυά από τεχνολογικούς εντυπωσιασμούς τύπου Pixar κλπ.


    Δεν υπάρχουν ακόμη αγγλικοί υπότιτλοι, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
    Απλά και μόνο βλέποντας το εκπληκτικής αισθητικής animation και την ανθρώπινη ιστορία στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι αρκετό.

    Το The Wind Rises βασίζεται σε ένα manga (κι αυτό του Miyazaki), το οποίο με τη σειρά του βασίζεται σε μια Ιαπωνική σύντομη ιστορία από τα τέλη της δεκαετίας του ’30, του Tatsuo Hori.

    Όλο το original υλικό επικεντρώνεται στη ζωή του Jiro Horikoshi, ενός μηχανικού που σχεδίασε πολυάριθμα μαχητικά αεροσκάφη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όπως το μαχητικό αεροσκάφος Zero που χρησιμοποιήθηκε κατά τον βομβαρδισμό του Pearl Harbor.

    Το The Wind Rises θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 20 Ιουλίου 2013.
    Δείτε το trailer …για να ξεκινήσει όμορφα και η δική σας εβδομάδα.


    FilmBoy Jr.



    Kaze Tachinu (The Wind Rises) trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Wind Rises trailer: Το νέο αριστούργημα του Hayao Miyazaki; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top