F Τα επόμενα animated project των Studio Ghibli‏ - FilmBoy Τα επόμενα animated project των Studio Ghibli‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Τα επόμενα animated project των Studio Ghibli‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Οι φαν των japanimated films και ειδικά των ξακουστών Studio Ghibli, θα χαρούν να μάθουν για τα επόμενα μελλοντικά πρότζεκτ, με τα οποία θα μας ταξιδέψουν.

    Μετά τα "My Neighbor Totoro", "Castle in The Sky", "My Neighbors The Yamada's", "Kiki's Delivery Service", "Princess Mononoke", "Spirited Away", "How's Moving Castle", "The Secret World of Arrietty" και το επερχόμενο "From Up On Poppy Hill", δύο είναι τα επόμενα πρότζεκτ που αναμένουμε και μάλιστα από τους πιο δημοφιλείς και διακεκριμένους στο είδος τους, σκηνοθέτες.

    Ο "πολύς' Hayao Miyazaki του Spirited Away θα επιστρέψει με το The Wind Rises που θα βασιστεί πάνω σε κόμικ του ιδίου και του οποίου μπορείτε να δείτε μερικά σχέδια, στο τέλος του θέματος
    ...




    Το Τhe Wind Rises, στο οποίο ως είθισται οι χαρακτήρες θα απεικονίζονται ως ανθρωπόμορφα γουρούνια, είναι επικεντρωμένο στον Jiro Horikoshi, τον άνθρωπο που σχεδίασε τα Zero Fighter αεροπλάνα που χρησιμοποιήθηκαν από τους Ιάπωνες πιλότους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Η επόμενη animated ταινία, θα είναι το Princess Kaguya Story του σκηνοθέτη Isao Takahata (Grave of the Fireflies) και αυτή τη φορά η ιστορία θα είναι βασισμένη στην γιαπωνέζικη λαϊκή ιστορία "Tale of the Bamboo Cutter" , η οποία είχε αναφερθεί και σε μια προηγούμενη δουλειά του Takahata, το "My Neighbors the Yamadas" (1999).

    Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής και μέχρι να έχουμε νεότερα από τα πάντοτε ενδιαφέροντα και καλλιτεχνικά κινούμενα σχέδια των Ghibli Studios, ρίξτε μια ματιά στις εικόνες που προαναφέραμε!





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα επόμενα animated project των Studio Ghibli‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top