F Comic-Con 2013: Ο Tom Hiddleston υποτάσσει το κοινό του, ως Loki‏! - FilmBoy Comic-Con 2013: Ο Tom Hiddleston υποτάσσει το κοινό του, ως Loki‏! - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2013: Ο Tom Hiddleston υποτάσσει το κοινό του, ως Loki‏!


    Είναι από αυτές τις στιγμές που λατρεύεις κάποιους ηθοποιούς.

    Λατρεύεις τον τρόπο που σέβονται όποια δουλειά κι αν αναλάβουν, βγάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό...μα πολύ περισσότερο το πόσο καταλαβαίνουν τους φαν και την δημοφιλία κάποιων χαρακτήρων της μαζικής ποπ κουλτούρας.

    Όχι δεν θα μιλήσουμε πάλι για τον Andrew Garfield αλλά για...τον Loki του Tom Hiddleston ο οποίος εμφανίστηκε στο πάνελ του Thor: The Dark World στον χώρο Hall H του San Diego Comic-Con σκορπίζοντας κύματα ενθουσιασμού στον κοινό.

    Παραστατικός και υποβλητικός, με τις γνωστές του ατάκες με τις οποίες βλέπει την ανθρωπότητα ως μυρμήγκια, έκανε το κοινό του να τον λατρεύει.

    Ένα κοινό που για ένα δίλεπτο τους έκανε ότι ήθελε, με πιο χαρακτηριστικό το σημείο που τους παρακινεί να σωπάσουν και ξαφνικά...δεν πέφτει καρφίτσα.

    Το δίλεπτο είναι σκέτη....θεϊλα, μπορείτε να το απολαύσετε από κάτω και θα το ξαναπώ...αυτούς τους ηθοποιούς είναι να τους λατρεύεις.

    Ηθοποιούς που δεν βλέπουν μόνο promotion αλλά ξέρουν να σέβονται και να ευχαριστούν τους φαν των μπλοκμπάστερ και των κόμικ όσο και τις πιο καλλιτεχνικές επιλογές τους, χωρίς να το παίζουν όλη την ώρα, καλλιτεχνική νομενκλατούρα...

    Ladies and gentlemen...embrace Loki!


    Kostas Tsokos.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2013: Ο Tom Hiddleston υποτάσσει το κοινό του, ως Loki‏! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top