F Ο Tom Hanks τα βάζει με Σομαλούς πειρατές στο trailer του Captain Phillips - FilmBoy Ο Tom Hanks τα βάζει με Σομαλούς πειρατές στο trailer του Captain Phillips - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Tom Hanks τα βάζει με Σομαλούς πειρατές στο trailer του Captain Phillips


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Tom Hanks και "βασισμένο σε αληθινή ιστορία" θα μπορούσε να προκύψει μια ασφαλής, κλισέ αμερικ(λ)ανιά, όμως εδώ ίσως να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

    Η υπόθεση του Captain Phillips εκτυλίσσεται το 2009, όπου το φορτηγό πλοίο MV Maersk Alabama έπλεε στον Ινδικό Ωκεανό όταν το προσέγγισαν δύο ταχύπλοα σκάφη με Σομαλούς πειρατές που κατέλαβαν το σκάφος, στην πρώτη πειρατεία εμπορικού σκάφους υπό Αμερικάνικη σημαία μετά από 200 χρόνια.

    Το σενάριο είναι του Billy Ray (Hunger Games, State of Play, Flightplan) και είναι βασισμένο στο βιβλίο A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALS, and Dangerous Days at Sea, εμπνευσμένο με τη σειρά του από την αληθινή ιστορία του Καπετάνιου Richard Phillips...




    Συμπρωταγωνιστούν οι Catherine Keener (The Oranges), John Magaro (Liberal Arts), Max Martini (Colombiana), Yul Vazquez (Salvation Boulevard), Chris Mulkey και άλλοι.

    Ο Tom Hanks (Cloud Atlas) φαίνεται να δίνει μετά από αρκετό καιρό μια δυναμική ερμηνεία, άλλωστε το έχει με τις ιστορίες επιβίωσης ενώ η αληθοφανέστατη σκηνοθεσία με τα σφιχτά πλάνα, βροντοφωνάζει Paul Greengrass (Bloody Sunday, United 93, Bourne Supremacy-Ultimatum, Green Zone).

    Το Captain Phillips θα κάνει πρέμιερα στην Αμερική 11 Οκτωβρίου και το λιγότερο που μπορούμε να περιμένουμε, είναι μια σφιχτοδεμένη, αγωνιώδη ιστορία επιβίωσης.

    Η γνώμη σας;



    Captain Phillips trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Tom Hanks τα βάζει με Σομαλούς πειρατές στο trailer του Captain Phillips Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top