F Επίσημη σύνοψη και cast για το The Smurfs 2 - FilmBoy Επίσημη σύνοψη και cast για το The Smurfs 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημη σύνοψη και cast για το The Smurfs 2

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Μόλις πρόσφατα ξεκίνησε η παραγωγή του The Smurfs 2 από Columbia Pictures και Sony Pictures, αλλά όπως αναφέρθηκε χθες και στα Sequel News του FilmBoy, ήδη υπάρχουν σκέψεις και για τρίτη συνέχεια. 

    Οι  Karey Kirkpatrick και Chris Poche θα κληθούν να επιστρέψουν για τη δημιουργία του σεναρίου. 

    Το sequel των Smurfs θα ξεκινήσει τις προβολές του στις 31 Ιουλίου 2013 με το γνωστό cast που απαρτίζεται από τους: Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofia Vergara, Hank Azaria, Brendan Gleeson, Katy Perry, Jonathan Winters, Alan Cumming, Fred Armisen, George Lopez, Anton Yelchin, John Oliver, JB Smoove,  αλλά και την Christina Ricci που έχει ενταχθεί σε αυτό, όπως είχαμε πληροφορηθεί πριν λίγο καιρό.

    Στην ταινία ο κακός μάγος Δρακουμέλ δημιουργεί ένα ζευγάρι από άτακτα Smurf-like πλάσματα, τα οποία ονομάζονται the Naughties...


    Έτσι πιστεύει ότι κατά αυτόν τον τρόπο, θα τον αφήσουν τα αντίγραφα - στρουμφάκια να αξιοποιήσει την παντοδύναμη τους στρουμφο-ουσία. 

    Αλλά όταν ανακαλύπτει ότι μόνο ένα πραγματικό στρουμφάκι μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει, τότε θα προσπαθήσει να τα μετατρέψει σε αληθινά. 

    Ο μοναδικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσα από ένα ξόρκι που ξέρει μόνο η Στρουμφίτα και έχει την δυνατότητα να μετατρέψει τα Naughties σε αληθινά Smurfs

    Τότε θα απαγάγει την Στρουμφίτα και θα την μεταφέρει στο Παρίσι, όπου εκεί ο ίδιος είναι δέκτης λατρείας από εκατομμύρια κόσμο που τον αναγνωρίζει ως τον σπουδαιότερο μάγο του πλανήτη.

    Ο Παπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Σπιρτούλης θα επιστρέψουν στον κόσμο των ανθρώπων και θα ξαναενωθούν με τους παλιούς τους φίλους, Patrick και Grace Winslow, με στόχο να σώσουν την Στρουμφίτα. 

    Η Στρουμφίτα πάλι, η οποία ανέκαθεν ένιωθε διαφορετική από τα υπόλοιπα στρουμφάκια, υπάρχει η πιθανότητα να αισθανθεί ένα καινούργιο δέσιμο με τα Naughties, (την Vexy και τον Hackus) ή τελικά θα την πείσουν τα υπόλοιπα στρουμφάκια για την πραγματική μπλε αγάπη τους; 

    Αυτά όσον αφορά το The Smurfs 2
    Για το The Smurfs 3 είναι πολύ νωρίς ακόμα για την υπόθεση του σεναρίου, καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ούτε καν τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο cast. 

    Πάντως το τρίτο μέρος της σtρουμφοταινίας είναι σχεδόν σίγουρο, αν και όλα εξαρτώνται ανάλογα με το πώς θα τα πάει εισπρακτικά το The Smurfs 2.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημη σύνοψη και cast για το The Smurfs 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top